Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Podlahy a povrchové úpravy ve stavebnictví 2011 14. a 15. 9. 2011

Společnost BETONCONSULT, s.r.o. pořádá již 6. ročník odborné konference PODLAHY. Jeden den konference bude věnován sekci Podlahy, druhý den pak sekci Povrchové úpravy.

Letošní ročník odborné konference PODLAHY bude po vzoru loňského úspěšného ročníku doplněn o související problematiku povrchových úprav.

Konference PODLAHY A POVRCHOVÉ ÚPRAVY VE STAVEBNICTVÍ
14. a 15. 9. 2011 a místo opět Kulturní centrum Novodvorská v Praze 4
.

Jeden den konference bude věnován sekci Podlahy, druhý den pak sekci Povrchové úpravy. Organizátoři si kladou za cíl navázat na pozitivní hodnocení předchozích ročníků tak, aby se konference opět stala zdrojem unikátních informací o osvědčených řešeních i nejnovějších inovacích v oboru (viz anotace příspěvků z předchozích let na webových stránkách).
Konference svým účastníkům nabídne komplexní přehled o problematice, včetně kontaktů na specialisty zabývající se jednotlivými tématy.


V minulých letech se konference každoročně zúčastnilo cca 180 až 220 odborníků, zejména z České republiky a Slovenska. Jednotliví účastníci pak přicestovali i z Německa, a Polska.
Možnosti firemní prezentace v rámci konference, ať už formou inzerce ve sborníku či účasti na doprovodném firemním workshopu, využívá obvykle cca 30 až 40 společností.


BETONCONSULT, s.r.o.
logo BETONCONSULT, s.r.o.

BETONCONSULT s.r.o. - kancelář pro diagnostiku staveb a stavební expertizy nabízí celé spektrum služeb z oblasti diagnostiky stavebních konstrukcí, zkoušení stavebních materiálů a vzdělávání ve stavebnictví, které vyplývají z dlouholetých zkušeností našich ...

 
 
Reklama