Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Novinky WPC-Woodplastic na veletrhu For Garden 2011

Společnost WPC-WOODPLASTIC, s.r.o. zve všechny na veletrh For Garden 2011. Sleva 10 % na materiál objednaný na veletrhu a také zboží z e-shopu potěší nové i stávající zákazníky.

Společnost WPC-WOODPLASTIC, s.r.o., největší prodejce a distributor teras z kompozitních materiálů WPC v České republice zve všechny 17. – 20. března 2011 na 5. mezinárodní veletrh zahradní architektury, nábytku a techniky FOR GARDEN 2011 v PVA Letňany (Veletržní areál PVA Letňany, Hala č.1, Stánek č. 1C21).

BŘEZEN VE ZNAMENÍ NOVINEK
1/ Produktová řada Silvadec:
* Terasové prkno Silva Natur (vytlačená kresba dřeva)
* Nové ploty (kombinace mléčné sklo, perforovaný plech, možnost zešikmené instalace)
2/ Produktová řada Werzalit:
* Plné terasové prkno Entero (novinka)

Kromě stávajícího a již oblíbeného sortimentu bezúdržbových teras, plotů a fasád z řad Silvadec, Megawood, Werzalit a dalších, představí řadu novinek.

První novinkou 2011 jsou terasová prkna Silva Natur od firmy Silvadec s vytlačenou kresbou dřeva. Vyznačují se dokonale přirozeným vzhledem a nejvyšší kvalitou. Další novinkou jsou pak plná prkna Entero firmy Werzalit, která mají extrémní nosnost a odolnost vůči klimatickým vlivům. Oba typy jsou vyrobeny z kompozitních materiálu Woodplastic® , který tvoří ze 60% směs dřeva a 40% kvalitního plastového polymeru. O přízeň zákazníků se budou ucházet také nové designové ploty Silvadec, které kombinují WPC plotová prkna Silvadec s mléčným sklem nebo perforovanými hliníkovými pásy. Kromě vodorovné montáže lze nově volit také atraktivní variantu Jersey - zešikmenou pokládku, která spolu s kombinací materiálů umožňuje vytvořit zajímavé obrazce podle vaší vlastní fantazie. Na stánku WPC-WOODPLASTIC s.r.o. si zájemci mohou objednat řadu praktických doplňků na terasy i balkóny, například nábytek Thermowood, elektrické tepelné zářiče Alpina, houpačky, sedací vaky a další.
Vše potřebné pro vaši terasu a mnohem víc na jednom místě!



NOVINKY WOODPLASTIC®:
* Novinkou letošního veletrhu For Garden 2011 budou terasová prkna Silva Natur s vytlačenou kresbou dřeva. Prkna francouzské firmy Silvadec jsou vyrobena z kompozitu woodplastic® (60% nízkopryskyřičného dřeva, 40% kvalitních polymerů). Moderní materiál je odolný proti uklouznutí, neštěpí se a tudíž netvoří žádné nebezpečné třísky.

* Přirozená jako dřevo, odolná jako plast. Terasová prkna Emo (emotion) získala ocenění výrobek roku na veletrhu FOR GARDEN 2010. Cena od 1840Kč/m2 bez DPH. Prkna Emo jsou k dostání v barvách teak a palisandr. Přímý prodejce firma WPC-WOODPLASTIC s.r.o.

* Novinkou roku 2011 jsou designové ploty Silvadec od firmy WPC - Woodplastic s.r.o., které kombinují WPC prkna Silva s mléčným sklem nebo perforovanými hliníkovými pásy. Kromě vodorovné montáže lze nově volit také atraktivní variantu zešikmené pokládky, která spolu s kombinací materiálů umožňuje vytvořit zajímavé obrazce podle vaší vlastní fantazie. Plot se tak stane plnohodnotnou uvítací vizitkou vašeho domu.

*Plotový systém Silvadec má povětrnostní odolnost až do 120km/hod a může být montován na všech typech terénu. Je dostupný v různých výškách a 4 barevných variantách -Teak, Palisandr, Eben a Ořech s oboustrannou použitelností (jedna strana hladká, druhá vzhled úzkých latí).

*Ploty, stěny, palisády, závětrné zábrany i brány SILVADEC z bezúdržbového materiálu Woodplastic®. Materiály WPC mají přirozený vzhled exotického dřeva a žádoucí vlastnosti nezničitelného plastu. Ani za 50 let nemění svou barvu a vzhled a nevyžaduje již žádné povrchové ošetření. Výrobce poskytuje na materiál záruku až 25 let na dřevokazné houby, hnilobu a hmyz.

 
 
Reklama