Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

CEMLEVEL produkt roku 2010

Tento týden byly oznámeny výsledky soutěže Stavební výrobek roku - technologie roku 2010. CEMEX byl oceněn čestným uznáním za svůj cementový podlahový potěr CemLevel.

Odborná porota ocenila inovaci tradičního materiálu a jeho nový přínos, tj. velmi snadnou zpracovatelnost a s ní spojenou eliminaci vzniku poruch.

Speciálně modifikovaný cementový potěr CemLevel byl veřejnosti představen loni na stavebním veletrhu ForArch. Tento produkt je specifický vysokou tekutostí a zároveň minimálním smršťováním při zrání a schnutí. Cementový samonivelační potěr CemLevel nalézá uplatnění hlavně v místech, kde není možné použití anhydritových potěrů např. z důvodu trvale vlhkého prostředí nebo v prostorách s požadovanou a garantovanou pevností cementové podlahy.

Soutěž, jejíž třetí ročník letos proběhl, organizuje Česká stavební akademie Praha pod záštitou ministerstev pro místní rozvoj, dopravy, průmyslu a obchodu a životního prostředí. Posláním soutěže je zvyšování technické a uživatelské kvality výsledků stavitelského umění šířením znalostí o jakosti. Dále způsobu využití vynikajících výrobků a technologií a propagace nově zavedených inovací a vynálezů.

Více informací naleznete zde:
 
 
Reklama