Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

FOR PASIV 2019: Bude největší a nejkomplexnější svého druhu

Sedmý ročník veletrhu FOR PASIV zaměřeného na nízkoenergetické, pasivní a nulové budovy se stane ve dnech 7.–9. února 2019 největším svého oboru v Česku. Odborníkům i laikům se představí na větší ploše, s více vystavovateli a s významně rozšířenými expozicemi v oboru vytápění. Nabídne komplexní služby pro realizaci staveb na jednom místě.


Jedinečný souběh veletrhů FOR PASIV se v roce 2019 stane absolutním číslem jedna svého druhu u nás. Populární akce se v letňanském areálu PVA EXPO PRAHA rozroste v rámci hrubé výstavní plochy, ale i co do počtu vystavovatelů. V neposlední řadě dojde i k markantnímu rozšíření nomenklatury, a to převážně v oboru vytápění.

Spolu s FOR WOOD


Kromě mnoha významných inovací a přesunu na větší plochu se příští ročník FOR PASIV vrátí k jedné tradici, a to ke spojení s veletrhem FOR WOOD, jehož plánovaný 12. ročník nahradí předchozí projekt CESTY DŘEVA. Jeho jasná orientace a oborové zaměření na dřevěné stavby, konstrukce a výrobky totiž v maximální míře zasahují poptávku nejen návštěvníků, ale i vystavovatelů.

Souběh veletrhů se v následujícím ročníku vyprofiluje do takové podoby, že bude schopen pokrýt veškeré potřeby a požadavky na služby pro stavbu, ale i rekonstrukci. Odborníkům i laikům nabídne komplexní servis a v neposlední řadě se stane největším veletrhem svého druhu v České republice,“ říká manažerka FOR PASIV Kateřina Maštalířová. Ideální svým zaměřením je veletrh FOR PASIV především pro prezentaci firem, které se orientují na návrh a realizaci domů, financování, stavební materiály, moderní technologie a ovládání domů, rekuperace, podlahové vytápění, kotle a další. Více informací na: www.forpasiv.cz.


ABF, a.s.
logo ABF, a.s.

Společnost ABF, a.s. patří již od počátku 90. let mezi nejvýznamnější organizátory výstav a veletrhů v České republice. Svými veletrhy vytváří prostředí pro prezentaci nejnovějších výrobků, technologií a služeb. Během doby se naše veletrhy staly místem pro ...