Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Příběh pasivního dřevěného rodinného domu v Říčanech

Na sobotním doprovodném programu veletrhu FOR PASIV 2014 představíme RD v Říčanech vynikající svým jednoduchým tvarem, prvky moderní architektury a celodřevěnou fasádou z modřínu.

Příběh pasivního dřevěného rodinného domu v Říčanech na veletrhu FOR PASIV 2014
Pasivní dřevěný rodinný dům v Říčanech

Sobotní doprovodný program (25. 1. 2014) veletrhu FOR PASIV 2014 přinese i celkový exkurz do problematiky pasivních domů a poslechneme si příběh pasivního dřevěného rodinného domu v Říčanech, který je zajímavý svým jednoduchým tvarem, prvky moderní architektury a celodřevěnou fasádou z modřínu. Architekt se zde skvěle vypořádal s úzkým pozemkem a požadavky investora stran vnitřního uspořádání.
„Použitý konstrukční systém a technologie reprezentované řízeným větráním s rekuperací a kamny na peletky zajišťující čtyřčlenné rodině vynikající vnitřní mikroklima a velmi nízké náklady na vytápění,“ říká koordinátor stavby Zdeněk Křivský z firmy PORSENNA STAVEBNÍ s.r.o. O autentické pocity z života v tomto pasivním domě se s vámi v sobotu podělí také sám jeho majitel.

logo člena centra pasivního domu

Jak stavět energeticky šetrné domy a jak docílit efektivního snížení energetické náročnosti již stávajících budov?

Aktuální trendy a novinky v oblasti nízkoenergetického, pasivního a nulového stavění přinese druhý ročník veletrhu FOR PASIV. Ve dnech od 23. do 25. ledna 2014 představí FOR PASIV v prostorách PVA EXPO PRAHA desítky předních firem působících v tomto oboru.
Využijte pro návštěvu zlevněné elektronické vstupenky a zarezervujete si místo na přednáškách v rámci doprovodného programu veletrhu FOR PASIV 2014 včas.


ABF, a.s.
logo ABF, a.s.

Společnost ABF, a.s. patří již od počátku 90. let mezi nejvýznamnější organizátory výstav a veletrhů v České republice. Svými veletrhy vytváří prostředí pro prezentaci nejnovějších výrobků, technologií a služeb. Během doby se naše veletrhy staly místem pro ...

 
 
Reklama