Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Schiedel se stal členem Centra pasivních domů

Největší evropský výrobce komínových systémů, společnost Schiedel, s. r. o., se 3. října 2011 stala členem Centra pasivních domů.

Toto sdružení vzniklo za účelem podpory a propagace standardu pasivního domu a zajištění jeho kvality. Podporujícím členem se může stát pouze osoba či organizace, která prokazatelně disponuje praktickými zkušenostmi v oblasti pasivních domů a energeticky šetrného bydlení. Členové se díky své odbornosti v dané oblasti podílejí na realizaci aktivit sdružení a přispívají k jejich neustálému zkvalitňování.

Ochrana životního prostředí a kvalita bydlení
Společnost Schiedel, s. r. o. hodlá využít svého členství v Centru pasivních dům k tomu, aby ještě více rozšířila a zdokonalila své aktivity směřující k ochraně životního prostředí, klimatu, přírody a krajiny. Společně s dalšími členy Centra pasivních domů bude evropský lídr na trhu systémových komínů dále podporovat udržitelnost rozvoje ve stavebnictví a zvyšovat kvalitu bydlení.


Schiedel, s.r.o.
logo Schiedel, s.r.o.

SCHIEDEL - 75 let zkušeností vývoje, výroby a testování komínových systémů. Keramických, nerezových, vícevrstvých. Komíny pro nízkoenergetický dům, komínové systémy pro speciální použití. Materiály pro vložkování a obnovu stávajících komínů. Krbové moduly ...

 
 
Reklama