Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Online Konfigurátor dřevostavby - novinka na českém stavebním trhu

Pokud máte vlastní půdorys, či Vás zajímá položkový rozpočet domu, můžete si zcela zdarma vyzkoušet Online konfigurátor dřevostavby z ekopanelů od společnosti 3energy.cz

Jak nám sdělila jednatelka společnosti 3energy.cz Ing. Martina Svobodová je postup velmi jednoduchý: "V konfigurátoru půdorys domu navrhnete jednoduše s pomocí čtverečkové sítě. Několikanásobným poklikáním na čtvereček pak určíte jeho typ - zda jde o obvodové zdivo, příčku, podlahu apod."

Jakmile bude hotový půdorys, konfigurátor vás provede dalšími mezikroky včetně určení lokality, specifikace využití energie v domě a instalace doplňků jako je klimatizace nebo solární systém.

Nakonec konfigurátor nabídne přehledné shrnutí, rozpis cen veškerých jednotlivostí a dokonce i předpoklad pravidelné platby za energie.

Jak nám dále paní Svobodová sdělila, je možné tento konfigurátor použít jak na jednopodlažní bungalovy, tak i na patrový dům. "Systém je naprogramován tak, aby zájemcům se základními znalostmi, se základním půdorysem ihned dokázal ukázat přibližnou cenu jejich domu a umožnil jim zaslat výsledek na email, či sdílet v sociální síti." řekla jednatelka firmy 3energy.cz.


Firma 3Energy se specializuje na stavbu inteligentních ekologických domů z ekopanelů,
které vyrobí více energie, než sami spotřebují.

 
 
Reklama