Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Seminář na téma pasivní domy na veletrhu FOR ARCH

Seminář se uskuteční v rámci doprovodného programu veletrhu FOR ARCH 2011, v pátek 23.9. (sál 4) a sobotu 24.9.2011 (sál 1) od 10.30 hod.

Seminář není zaměřen na konkrétní téma, návštěvníci se tak seznámí se zajímavými informacemi jak z fáze návrhu a energetické optimalizace pasivních domů, tak se zkušenostmi z výstavby a diagnostiky a v neposlední řadě si budou moci poslechnout i to, jak se žije v pasivním domě.

V pátek 23. 9. 2011 budete mít od 10:30 do 14:00 možnost shlédnout seminář „Pasivní domy – standard současnosti, nezbytnost budoucnosti I.“, kde se od Akad. arch. Aleše Brotánka dozvíte, proč se hodí dřevostavba na pasivní dům a další zkušenosti z realizací pasivních domů. Martin Jindrák předá zkušenosti ze sedmiletého bydlení a využívání systémů TZB v energeticky pasivní dřevostavbě. Ing. Dalibor Skácel bude mít přednášku o významu termických solárních systémů pro pasivní domy. Ekonomické hodnocení provozu pasivního domu přednese poradce Sítě center pasivního domu Ing. Michal Čejka.

Místo konání semináře: „sál číslo 4" na volné ploše (prostor 2D)

Sobotní seminář 24. 9. 2011 od 10:30 do 14:00 na téma „Pasivní domy - standard současnosti, nezbytnost budoucnosti II.“, představí další čtyři odborníky s dlouholetými praktickými zkušenostmi z návrhu, výstavby a provozu pasivních domů. S přednáškou Jak navrhnout pasivní dům vystoupí Ing. arch. Josef Smola, o Představách stavebníka a reálných možnostech při návrhu pasivního domu pohovoří Ing. Arch. David Křeček, přednášku na téma Diagnostika pasivních domů bude mít Mgr. Stanislav Paleček a se Zkušenostmi s teplovzdušným vytápěním a větráním vystoupí Ing. Jan Schwarzer, Ph.D.

Místo konání semináře: přednáškový sál číslo 1 v místnosti vpravo od hlavního vstupu.

Změna programu vyhrazena.

Na seminář se můžete přihlásit na telefonních číslech 241 730 336 nebo 603 286 336,
nebo e-mailem na pasivnidomy@porsenna.cz nebo ops@porsenna.cz.

Více informací na www.forarch.cz
nebo http://www.porsennaops.cz/cs/o-p-s/aktuality/forarch/

Poradenství v síti Centra pasivního domu je poskytováno za finanční podpory SFŽP a MŽP.


PORSENNA o.p.s.
logo PORSENNA o.p.s.

Přípravy projektů, ekonomické hodnocení, energetické audity a optimalizace v oblasti energetické účinnosti a obnovitelných zdrojů energie; energetické štítky budov; průkazy energetické náročnosti budov; optimalizace projektů do pasivního standardu dle ...

 
 
Reklama