Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Soutěž o nejlepší letošní Blower-door se úspěšně rozbíhá

Uplynul sotva měsíc od vyhlášení soutěže Kalksandstein CZ a laťka byla nasazena hodně vysoko. Aktuální hodnota, kterou je nutné dosáhnout pro vítězství v naší soutěži je 0,16 h-1!

Vzhledem k tomu, že naši zákazníci dosahují při měření svých domů vynikajících hodnot, rozhodli jsme se jejich úsilí ještě více podpořit vyhlášením soutěže o nejlepší Blower-door v letošním roce. Hned několik provních měření v začátku roku 2011 ukázalo, že o vynikající hodnoty nebude nouze. A tak již měsíc po zahájení soutěže je aktuální nejnižší hodnota nutná pro vítězství v naší soutěži 0,16 h-1!

Současný nejlepší letošní dům stojí poblíž Plzně. Protože je stavební sezona teprve na začátku, můžeme jistě očekávat ještě další zajímavé výsledky.
Soutěž jsme se rozhodli ještě vylepšit: Za pokoření českého rekordu v Blower-door jsme se rozhodli proplatit našemu zákazníkovi celý test zdarma a ještě jednou cenu Blower-door jako prémii! Přejeme hodně úspěchů při dalších měřeních.
Kalksandstein CZ s.r.o., vápenopískové cihly Zapf Daigfuss
logo Kalksandstein CZ s.r.o., vápenopískové cihly Zapf Daigfuss

Kalksandstein CZ s.r.o. - výroba a prodej vápenopískových cihel. Jejím hlavním cílem je poskytovat odborné poradenství v oblasti stavebních hmot a technologií pro nejstaršího výrobce vápenopískových cihel Zapf Daigfuss. Naši odborníci Vám poradí se všemi ...

 
 
Reklama