Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Fasáda nově slouží jako vzorkovna Glassolutions

Objevte novou tvář brněnské firmy na vlastní kůži! Fasáda jako vzorkovna skel - od Eclaz po Planitherm. Sklo, které mění perspektivu!

Brněnská společnost specializující se na zpracování skla nedávno provedla výraznou změnu na své budově. Nová fasáda slouží jako vzorkovna, na níž jsou vystaveny různorodé skladby izolačních skel vhodné pro různé aplikace a technická řešení. Fotografie názorně ukazuje výrazný rozdíl mezi jednotlivými sklovinami.

V této unikátní vzorkovně jsou zastoupeny tři hlavní typy skel, představující bohatou paletu výrobků společnosti. Mezi nimi se nachází sklovina Eclaz, která vyniká svou vysokou efektivitou při propouštění přirozeného světla. Dále tu najdeme Planitherm, známé pro svou schopnost optimalizovat tepelnou izolaci a udržet tak optimální klima uvnitř budovy. Posledním, avšak nesmírně důležitým, prvkem v této vzorkovně je Cool lite, které se vyznačuje schopností odrážet sluneční paprsky, čímž přispívá k energetické efektivitě.

Tato inovativní změna nejenže odráží profesionální přístup společnosti k vlastní prezentaci, ale také umožňuje zákazníkům a návštěvníkům detailní pohled na širokou škálu nabízených produktů. Změna fasády není pouze estetickým prvkem, ale také funkcionalitou, která reflektuje vysokou kvalitu a rozmanitost skel, která společnost nabízí na trhu.


 
 
Reklama