Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Nový katalog Povrchové úpravy oken a dveří pro výrobce

ADLER je průkopník v oblasti výroby profesionálních vodou ředitelných systémů na povrchovou úpravu oken a dveří. Tyto systémy pro výrobce dřevěných oken a dveří nyní navíc najdete v novém katalogu!

Již 40 let je společnost ADLER průkopníkem v oblasti výroby vodou ředitelných systémů na povrchovou úpravu dřevěných oken a dveří. Dnes ADLER nabízí svým zákazníkům z řad výrobních firem i drobných stolařů perfektně vyladěné vodou ředitelné okenní systémy: jedinečný výběr krycích barev a lazur, které díky použití nejnovějších technologií dosahují maximální stability, odolnosti a dlouhodobé trvanlivosti.

Povrchové úpravy oken od ADLER jsou založeny na bohatých zkušenostech a odborných znalostech v oblasti ochrany dřeva proti klimatickým podmínkám drsného prostředí tyrolských Alp.

Tyto dokonale vyladěné profesionální vodou ředitelné systémy v kombinaci s nejnovějšími technologiemi poskytují dřevěným oknům a dveřím maximální stabilitu, odolnost a dlouhou životnost.

ADLER spoléhá na osvědčenou třívrstvou skladbu profesionální povrchové úpravy oken. Díky své sofistikované technologii je tento systém více než rovnocenný konvenční čtyřvrstvé skladbě, je však nepřekonatelný z hlediska kvality a ekonomičnosti výroby. Systémy povrchové úpravy na okna od ADLER zaručují zákazníkovi nejvyšší kvalitu a efektivní zpracování.

U ADLER najdou výrobci dřevěných oken a dveří všechny produkty pro třívrstvý systém: správný základ, optimální mezivrstvu a lazurovací a krycí vrchní laky.

Zkušení zaměstnanci společnosti ADLER navíc rádi doporučí optimálního řešení přímo pro výrobní podmínky daného výrobce.

 

Prohlédnout nový katalog Povrchové úpravy oken


ADLER Česko s.r.o.
logo ADLER Česko s.r.o.

Společnost ADLER je přední evropský výrobce laků, barev, prostředků na ochranu dřeva a systémů na povrchovou úpravu oken, dveří, podlah, nábytku i dřevostaveb. V sortimentu značky ADLER se nachází více než 10.000 výrobků pro různé oblasti použití ...

 
 
Reklama