Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Interiérové horizontální a vertikální žaluzie

Interiérové žaluzie jsou cenově nejdostupnějším a nejběžnějším typem zastínění. Společnost ISOTRA nabízí mnoho produktů z této skupiny.

Interiérové horizontální žaluzie – nestárnoucí klasika

Máme na vybranou z více možností uchycení žaluzie na okno, z různého designu horního profilu, volíme šířku i tloušťku dané lamely, typ ovládání a v neposlední řadě je na výběr z nesčetného množství barev. Dokonce jedna lamela může být z jedné strany stříbrná a z druhé strany zlatá, na výběr je také z barev imitace dřeva, perforované lamely nebo lamely vícebarevné. Jak už bylo řečeno výhodou tohoto produktu je především jeho jednoduchost a cenová dostupnost, avšak mnoho domácností již volí modernější typy stínění, kterými lze zastínit celé okno najednou a nejen jeho jednotlivé prosklené části, kdy tak na jednom okně musíme mít hned tři žaluzie.

Interiérové vertikální žaluzie – nejen kancelářská záležitost

„Vertikály“ jsou druhým nejznámějším typem zastínění, které se hojně používaly a stále používají především v kancelářských prostorách. Dají se však použít nejen před okno jako klasické stínění, ale také mohou sloužit jako rozdělení prostoru v kancelářích, salónech, ale i v bytě. Díky tomu, že v dnešní době se nemusíme spokojit pouze s jednou nudnou šedou látkou, ale máme na výběr z látek mnoha barev, vzorů i stupňů propustnosti světla, mohou i „vertiky“ být platným designovým prvkem interiéru.

Více o interiérovém stínění


ISOTRA a.s.
logo ISOTRA a.s.

ISOTRA je technologickým lídrem v oblasti stínicí techniky nejen v ČR, ale i ve světě. Vlastní vývojem a výrobou tvoří interiérové i exteriérové žaluzie, předokenní venkovní rolety, látkové rolety, solární žaluzie, plisse, japonské stěny, screenové rolety, ...

 
 
Reklama