Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Látkové rolety – tolik možností!

Širokou produktovou skupinou interiérového stínění jsou látkové rolety. Zvláštní pozornost jistě zaslouží látky typu den-noc, díky nimž si můžete doslova hrát se světlem.

Tento oblíbený moderní styl zastínění čítá širokou škálu možností umístění (přímo na okno – např. Luna nebo Rollite, na rám okna – např. Verra, Nemo, před rám okna – Larra nebo Sunlite), ovládání (řetízek, klika), provedení (plastové, kovové), ale hlavně velmi široký výběr látek. Látky lze přitom vybírat nejen podle barev a vzorů, ale rovněž podle typu materiálu. Ty s obsahem skelného vlákna jsou vhodné pro alergiky, látky se speciální povrchovou úpravou zase vytvoří bezpečnější domácí prostředí, protože jsou nehořlavé.

Zvláštní pozornost jistě zaslouží látky typu den-noc, díky nimž si můžete doslova hrát se světlem. Toto netradiční stínění kombinuje výhody žaluzií a rolet – můžete díky nim plynule regulovat světlo a zároveň platí za skvělý interiérový doplněk, který je možné ladit do různých barev. Jejich princip tkví ve střídání průhledných a neprůhledných pruhů. Vzájemným překrýváním dvou vrstev lze pak regulovat intenzitu světla – když je nastavíte tak, že se polopropustný pruh překrývá s tmavým, zamezíte průniku slunečních paprsků, pokud je ovšem nastavíte tak, že se překrývají světlé pruhy, umožníte světlu naopak proniknout do interiéru.

Pokud bychom chtěli od rolety něco speciálního, tak bychom se určitě měli obrátit na interiérovou látkovou roletu Sunlite, která dokáže navodit tajemnou atmosféru, příjemný pocit či intimní nádech. Její jedinečnost spočívá v možnosti doplnění o led-diodové osvětlení umístěné v horní ozdobné liště, které v kombinaci s vybranou látkou pohádkově promění váš interiér.

Více informací


ISOTRA a.s.
logo ISOTRA a.s.

ISOTRA je technologickým lídrem v oblasti stínicí techniky nejen v ČR, ale i ve světě. Vlastní vývojem a výrobou tvoří interiérové i exteriérové žaluzie, předokenní venkovní rolety, látkové rolety, solární žaluzie, plisse, japonské stěny, screenové rolety, ...

 
 
Reklama