Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Horko v bytě? Almma má řešení!

Jsou to venkovní rolety. V Almmě pro vás venkovní rolety vyrábí už 22 let v Dobříši nedaleko Prahy. Za tuto dobu mají dostatek zkušeností s výrobou, inovacemi, montáží a případným budoucím servisem.

Montujeme byty i celé paneláky. Rádi vás seznámíme s přínosem venkovních rolet na vaší schůzi SVJ nebo BD.

Když rolety, tak Almma...

Jsou vhodnější venkovní rolety nebo venkovní žaluzie?

Venkovní rolety jsou pro použití na stínění bytových jednotek vhodnější, protože lépe odolávají nepříznivým povětrnostním podmínkám a zároveň přináší žádaný bezpečnostní prvek.
Zajímá vás jaké jsou další rozdíly mezi venkovními roletami a žaluziemi?

Zeptali jsme se v bytovém družstvu, jak se u jeho obyvatel změnil život po instalaci venkovních rolet?

V horních patrech venkovní rolety vnímají jako velký tepelný komfort proti letnímu vedru. Samozřejmě už se i většina z nich těší na zimu, kvůli očekávaným tepelným úsporám. Nahoře dost fouká a i například proti krupobití jsme nyní v pohodě. V horních patrech to pociťují asi úplně nejvíc. Ti dole to chápou mimo stínění jako určitý bezpečnostní prvek. Když si rolety zavřou, tak mají v podstatě takové třetí sklo. Někteří z našeho paneláku také chodí na noční, takže pak mají rolety přes den stažené dolů a můžou v klidu spát.

Nezávazná poptávka ZDARMA


Almma
logo Almma

Díky dlouhodobým zkušenostem v oboru stínicí techniky a garážových vrat jsme si vytvořili spolehlivou a stálou síť renomovaných dodavatelů. Můžeme se dokonce pochlubit spoluprací s evropskou špičkou na trhu, německou společností heroal. Těší nás, že stále ...

 
 
Reklama