Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Díky venkovním roletám v klidu na dovolenou

Mezi nejčastějšími důvody, které se obvykle uvádí pro pořízení venkovních rolet, jsou zcela správně uváděny tyto: velmi účinné venkovní stínění, poskytnutí tepelného komfortu v létě, výrazné tepelné úspory v zimě a soukromí před dotírajícími pohledy zvenčí. Podle nás však ještě existuje jeden pádnější argument a tím je bezpečnost.

Pojišťovny nás často nutí pořizovat si mnoho bezpečnostních prvků, jako jsou například: dokonalé dveřní kování, bezpečnostní dveře, bezpečnostní fólie do oken nebo bezpečnostní alarmy připojené na centrální pult ochrany. Ale upřímně, když se chtějí zloději do domu vloupat, nezastaví je to. Když se stane podobná pojistná událost, zmizí tím na mnoho let pocit bezpečí ve vlastním domě.

Všechny námi dodávané hliníkové venkovní rolety slouží jako bezpečnostní prvek. Obecně se to úplně často neví, ale venkovní rolety jsou navíc zkonstruované tak, že se při pokusu o jejich nadzvednutí horní lamela "zasekne" v horní schránce, takže zvenčí je rozhodně nikdo nezvedne. Díky své konstrukci se tedy přes ně nedostane nikdo, kdo by nechtěl použít opravdu hrubou sílu, což znamená dělat takový rámus, který nepřeslechnou ostatní kolemjdoucí nebo sousedi. A to je právě to, co zloději rozhodně nepotřebují. Takže když zloději vidí podobně zabezpečený objekt, automaticky se mu vyhnou.

Rolety pro dodatečnou montáž

Máte už postavený dům a zajímáte se o venkovní rolety do oken? U tohoto řešení bývá schránka s roletou vidět, říká se jí pohledová schránka. Na výběr pro Vás naše zákazníky máme tři provedení pohledové schránky, které se liší právě podle tvaru pohledové schránky. Nejoblíbenější provedení Finalm má zkosenou pohledovou schránku. Nabízíme ještě další dvě provedení Modalm se čtvrtkulatou nebo Rotalm s kulatou pohledovou schránkou, které k některým realizacích lépe designově pasují.

Rolety pro montáž pod omítku

Jste ve fázi projektu nebo už stavíte dům? Přejete si mít venkovní rolety esteticky začleněné do konceptu vašeho domu? Ideální variantou jsou pro vás venkovní rolety se skrytou pohledovou schránkou. Top produkt, kterým se naše firma proslavila jsou venkovní rolety se schránkou pod omítku Topalm. Naší specialitou je i realizace tzv. "zasekaného Topalmu", tedy řešení, při kterém jsou skryté jak schránka, tak i vodící lišty. Druhé podmítkové řešení se jmenuje Dualm a venkovní roleta se v takovém případě instaluje do vybrání v překladu.


Almma
logo Almma

Díky dlouhodobým zkušenostem v oboru stínicí techniky a garážových vrat jsme si vytvořili spolehlivou a stálou síť renomovaných dodavatelů. Můžeme se dokonce pochlubit spoluprací s evropskou špičkou na trhu, německou společností heroal. Těší nás, že stále ...

 
 
Reklama