Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Prosklená industriální příčka DORSIS DIGERO zajistí světelný komfort

Potřebujete vkusně rozdělit interiér a zachovat celkovou světlost? Optimální řešením pro bytové i kancelářské projekty jsou prosklené příčky Digero - ztělesnění moderního industriálního stylu.

S požadavkem na rozdělení prostoru v bytových i kancelářských projektech se setkáváme stále častěji. Pro tento účel jsou rámové dělící příčky Digero ideální - bezpečnostní sklo je vsazené do hliníkového rámu s možností průchodu ve formě dveřního křídla. 

Digero ztělesňuje industriální interiérový styl, využívá konstrukční prvky k dosažení industriální estetiky při zachování všech kvalit a užitných hodnot. Výsledkem je prosvětlený prostor esteticky a funkčně oddělený designovou prosklenou stěnou a dveřmi.

Většinu plochy příčky Digero tvoří sklo. Nejžádanější jsou samozřejmě skla průhledná, lze ale aplikovat i skla poloprůhledná, gravírovaná, nebo s úpravou Satinato.

Dělení skleněných polí příčkami je zcela individuální, je tedy možné dělit prostor velkými skleněnými plochami nebo naopak zvolit menší skleněná pole a nechat více vyniknout industriální charakter příčky Digero. Samotný rám je možné lakovat v celé škále vzorníku RAL, aby co nejlépe odpovídal charakteru interiéru.

Významným designovým prvkem je dveřní křídlo. Příčka Digero umožňuje volbu nejen klasických otevíracích dveří, ale využít i možnost posuvných dveří či pivotových dveří Axon. Pokud je potřeba umístit příčku do menších prostor, jsou posuvné i pivotové dveře zcela ideální.

Kam se příčky DORSIS DIGERO hodí nejvíce?
Pro Digero je charakteristická rozměrová i designová variabilita - proto se uplatní nejen ve větších prostorách kanceláří či obchodních prostor, ale i v interiérech moderních domů a bytů.

Více informací o rámových příčkách DIGERO


DORSIS s.r.o.
logo DORSIS s.r.o.

Skryté systémy DORSIS – skryté zárubně Fortius 52, Durus 45 a Woody, bezobložková stavební pouzdra, celoskleněné dveře DORSIS VITRUM, skryté soklové lišty LINUS, industriální příčky Digero.

 
 
Reklama