Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Jak ušetřit při výběru nových dveří? Díky akčním setům na Plancher.cz

Chcete pořídit kvalitní interiérové dveře a ušetřit? Pak by vám rozhodně neměla uniknout nabídka akčních setů, které pravidelně nabízí společnost Plancher.

Jak ušetřit při výběru nových dveří? Díky akčním setům na Plancher.cz

Chcete pořídit kvalitní interiérové dveře a ušetřit? Pak by vám rozhodně neměla uniknout nabídka akčních setů, které pravidelně nabízí společnost Plancher.

A co že akční set obsahuje? Nejen dveře, ale také kliku a zárubně zdarma. Rozhodně se ani v případě akčních setů nemusíte bát malého výběru, vybírat můžete mezi celou řadou dekorů a v nabídce jsou jak dveře plné, tak ty prosklené a také otočné a posuvné.

Tipy na dveře, se kterými získáte kvalitu a ušetříte

Pokud byste rádi našli kvalitní a dobře vypadající interiérové dveře za skvělou cenu, potěší vás naše tipy. Pojďme se na ně společně podívat.

Dveře Porta Doors

Máte rádi velký výběr? Prohlédněte si nabídku značky Porta Doors, která nabízí více než 100 variant provedení. Kromě velkého výběru se můžete spolehnout na kvalitní konstrukci z vrstveného dřeva a výběru ze tří povrchů, a sice dýhovaného, laminátového a fóliového.

Dveře Verte Doors

Dveře, které odpovídají nejmodernějším trendům? Dveře Verte Doors. Mezi přednosti těchto dveří patří inovativní technologie výroby, kdy je v obvodovém krytí dveří skrytý spoj ve vnitřní části půldrážky.

Dveře Invado

Patentovanou metodou dýhovaní se vyznačují dveře Invado. Vybírat můžete mezi dveřmi z dřevotřísky nebo voštiny, s povrchem z dýhy nebo CPL laminátu a s různými variantami prosklení.

Dveře Erkado

Kladete důraz na vysokou odolnost dveří? Pak vás nadchne nabídka značky Erkado. Dveře této značky jsou mechanicky odolné a jsou také odolné proti vlhkosti, vyhledávané jsou i pro svou dlouhou životnost.

Ušetřete i vy díky akčním setům od společnosti Plancher a získejte dveře, na které bude radost se dívat.


Plancher s.r.o.
logo Plancher s.r.o.

Jsme odborníky na prodej a montáž podlahových krytin a dveří. Naše služby vycházejí z dlouholetých zkušeností, klademe důraz na kvalitně odvedenou práci a vždy vám dokážeme poradit. Specializujeme se na moderní vinylové podlahy a interiérové dveře, naše ...

 
 
Reklama