Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Interiérové dveře Porta Doors

Přečtěte si více o oblíbených interiérových dveří značky Porta Doors a přijďte navštívit náš showroom v Praze.

Společnost Porta Doors vyrábí všechny typy dveří v mnoha podobách, aby si zákazníci mohli vybrat přesně to, co potřebují. V nabídce najdete jak exteriérové, tak interiérové dveře, které jsou po celé Evropě známé svou kvalitou a poutavým designem. Vývojové centrum Porta Doors nikdy nespí, a proto je zákazníkům k dispozici nekonečná řada inovativních typů dveří, od klasických po moderní, od střídmého designu po extravagantní, od modelů ekonomických po typy určené pro exkluzivní prostory.    

Skutečnou specialitou tohoto výrobce jsou však dveře interiérové, protože právě v interiérech je třeba projevit cit pro funkčnost a vzhled současně. Pro různé prostory se hodí odlišné dveře, mohou to být např.:

  • Vnitřní křídlové dveře – mohou být nenápadným nebo naopak určujícím prvkem místnosti
  • Posuvné a skládací dveře – inovativní řešení, chytře šetří místo, vynikají praktičností
  • Speciální dveře – plní zvláštní úkoly v náročných podmínkách, např. protipožární, protihlukové, atd.

Pokud vás zajímá názor odborníků, či si chcete interiérové dveře Porta Doors prohlédnout na vlastní oči, zastavte se na nezávaznou konzultaci přímo v showroomu společnosti Plancher s.r.o., jenž značku Porta Doors zastupují.


Plancher s.r.o.
logo Plancher s.r.o.

Jsme odborníky na prodej a montáž podlahových krytin a dveří. Naše služby vycházejí z dlouholetých zkušeností, klademe důraz na kvalitně odvedenou práci a vždy vám dokážeme poradit. Specializujeme se na moderní vinylové podlahy a interiérové dveře, naše ...

 
 
Reklama