Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Plancher s.r.o. - interiérové dveře pro ty nejnáročnější zákazníky

Výběr interiérových dveří není zcela jednoduchou záležitostí, přičemž se rozhodně nejedná o záležitost krátkodobou. Proto je zde vhodné, obrátit se na profesionály v oboru, kteří nejenže pomohou s ...

Plancher s.r.o. - interiérové dveře pro ty nejnáročnější zákazníky

Výběr interiérových dveří není zcela jednoduchou záležitostí, přičemž se rozhodně nejedná o záležitost krátkodobou. Proto je zde vhodné, obrátit se na profesionály v oboru, kteří nejenže pomohou s výběrem té správné varianty, ale zároveň poskytnou všechen nutný servis za co nejnižšího narušení vašeho osobního prostoru. Jen tak si můžete být jisti, že budete s interiérovými dveřmi dlouhodobě spokojeni a zároveň dostanete tu nejlepší variantu za tu nejlepší cenu.

A přesně tato kritéria splňuje společnost Plancher s.r.o., která patří mezi špičky v oboru. Mezi značky, které se objevují v její nabídce, patří interiérové dveře Porta Doors, Verte Doors, Vasco Doors a Invado. V nabídce jsou pochopitelně všechny myslitelné typy dveří. Vyberete si zde jak dveře klasické, tak i skládací, otočné či posuvné, přičemž u první a poslední jmenované varianty si můžete zároveň vybrat mezi jednokřídlovým a dvoukřídlovým provedením. Ani u povrchových úprav nebudete omezeni na jednu variantu. Volit totiž můžete mezi dýhou, laminátem a fólií. A možnost se rozhodnout mezi prosklenými a plnými dveřmi je snad již samozřejmostí.

Pokud vás nabídka společnosti Plancher s.r.o. zaujme (nebo si teprve chcete vybrat), tak můžete zamířit buďto na pražskou vzorkovnu (po telefonické domluvě, a to na adrese Lovosická 439/42, Praha 9), nebo na internetovou prezentaci společnosti – Plancher.cz.


Plancher s.r.o.
logo Plancher s.r.o.

Jsme odborníky na prodej a montáž podlahových krytin a dveří. Naše služby vycházejí z dlouholetých zkušeností, klademe důraz na kvalitně odvedenou práci a vždy vám dokážeme poradit. Specializujeme se na moderní vinylové podlahy a interiérové dveře, naše ...

 
 
Reklama