Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

V létě horko, v zimě zima? Stínící prvky od Almmy jsou prostě prima!

Blíží se zima a vy byste rádi ušetřili náklady za vytápění? Nebo se v létě z vašeho bytu stává sauna a chcete ušetřit za klimatizaci? Tohle všechno vyřeší venkovní rolety společnosti Almma za vás!

Zastíní váš byt a tím docílíte následujících výhod:

  • V horkých letních měsících uchrání vaše obydlí před ostrými slunečními paprsky a chrání před přehříváním. Výsledkem jsou ušetřené peníze za klimatizaci a především snesitelná teplota ve Vašem bytě.
  • V zimních měsících naopak díky svým perfektním termoizolačním schopnostem sníží vaše náklady za vytápění a to až o 25%!
  • Ochrání vás před vnějším hlukem a výsledkem bude kvalitnější a spokojenější spánek.
  • Zabrání zvídavým pohledům zvenčí a tím vám zajistí pocit klidu a spokojenosti v přízemí nebo tam, kde jsou blízko protější domy.
  • Rolety plní také funkci bezpečnostní a ochrání tak vaše obydlí před násilným vniknutím zlodějů, což ocení zejména lidé bydlící v přízemí a nižších patrech.

Na výběr je mnoho variant a odstínů. Vše o stínících prvcích se dozvíte na blogu.


Almma
logo Almma

Díky dlouhodobým zkušenostem v oboru stínicí techniky a garážových vrat jsme si vytvořili spolehlivou a stálou síť renomovaných dodavatelů. Můžeme se dokonce pochlubit spoluprací s evropskou špičkou na trhu, německou společností heroal. Těší nás, že stále ...

 
 
Reklama