Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Odjíždíte na dovolenou? Svěřte svůj dům inteligentnímu systému ovládání

Kdykoli můžete zkontrolovat alarm, topení, stínicí techniku nebo centrální vypínání všech zásuvek. Nyní už se před odjezdem nebudete muset bát, že jste na něco zapomněli.

Odjíždíte na dovolenou? Svěřte svůj dům inteligentnímu systému ovládání

Ať už jste v práci nebo ležíte na pláži na druhém konci světa, můžete být stále v kontaktu s inteligentním systémem své domácnosti.

Co vše vlastně umí „inteligentní dům“? Představte si to takto jednoduše: Když vás ráno probudí budík, automaticky se vytáhnou rolety, když odcházíte, zapne se alarm, zhasne světlo, případně vypne topení a zavřou se vrata od garáže i vjezdová brána. Nemusíte běžet zavřít střešní okna v podkroví, když venku začne pršet. Rolety nebo žaluzie se samy nastaví nebo spustí podle toho, jestli se do nich opírá sluníčko nebo je zataženo. Co ještě před pár lety vypadalo jako sci-fi, je dnes již běžně dostupné.

Proto ani ovládání rolet z pláže není nic nemožného, dokonce už ani neobvyklého. Stačí mít potřebný inteligentní systém a inteligentní elektroinstalaci a rolety na oknech můžete z lehátka v Karibiku vytahovat či spouštět třeba pomocí mobilního telefonu. Pro vaše okolí to bude vypadat, jako by v domě někdo byl, i když budete na hony daleko.


Almma
logo Almma

Díky dlouhodobým zkušenostem v oboru stínicí techniky a garážových vrat jsme si vytvořili spolehlivou a stálou síť renomovaných dodavatelů. Můžeme se dokonce pochlubit spoluprací s evropskou špičkou na trhu, německou společností heroal. Těší nás, že stále ...

 
 
Reklama