Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Plastový systém Schüco LivIngSlide nabízí jeden design rámů pro okna i dveře na terasu

Plastový systém oken a posuvně-zdvižných dveří Schüco LivIngSlide se může pochlubit, že použité EPDM těsnění prověřila medicína i letecký průmysl.

Plastový systém Schüco LivIngSlide nabízí jeden design rámů  pro okna i dveře na terasu

Patentované svařitelné EPDM těsnění přispívá k dlouhodobé odolnosti vůči klimatickým vlivům, stabilitu a pružnost si zachovává i při teplotách od -40 °C do +120 °C. Garantuje skvělou těsnost oken i v kritických rohových partiích, zdokonaluje vodotěsnost a odolnost vůči UV záření, a v neposlední řadě to je estetické řešení, protože těsnění zůstává nepřerušené po celém obvodu rámu.

Vzhled oken a posuvně-zdvižných dveří Schüco LivIngSlide vytváří čisté linie lícujících profilů, navíc je lze vylepšit širokou škálou dekoračních fólií, k dispozici je exkluzivní technologie metalických barev Schüco AutomotiveFinish nebo hliníkové krycí lišty Schüco TopAlu, které plastová okna designově posouvají o úroveň výše. Zásluhou jednotného profilu oken i posuvně-zdvižného systému Schüco LivIngSlide mají zákazníci možnost dokonale sladit veškeré prosklené plochy domu v jednom designu rámů.

Více na www.schueco.cz

 
 
Reklama