Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Plánujete nákup interiérových dveří? Ušetřete s akčními sety!

Vybíráte nové interiérové dveře? Pak máte kliku! Nyní můžete ušetřit s akčními sety od Plancher.cz. Co akční set obsahuje? Kromě dveřních křídel vysoké kvality také zárubeň a kliku zdarma.

Plánujete nákup interiérových dveří? Ušetřete s akčními sety!

Vybíráte nové interiérové dveře? Pak máte kliku! Nyní můžete ušetřit s akčními sety od Plancher.cz. Co akční set obsahuje? Kromě interiérových dveřních křídel vysoké kvality také zárubeň a kliku zdarma. A výběr je opravdu bohatý. Společnost Plancher nabízí interiérové dveře prosklené, otočné, posuvné, s výplněmi i různými povrchovými úpravami. Navíc dodává veškeré otočné dveře za stejnou cenu i v posuvné variantě. A to stále není vše. Zajišťuje také profesionální montáž dveří, na kterou se nyní vztahují akční ceny.

Porta Doors

Proč zvolit dveře značky Porta Doors? Odpovědí je více než 30 typů kvalitních dveří zdobených přírodní dýhou nebo syntetickými materiály s téměř neomezeným množstvím dekorů. Za zmínku také stojí solidní konstrukce a kvalitní materiál, ke kterému se řadí vrstvené dřevo a prvky z překližky a dřevotřísky. Co se týče povrchové úpravy, vybírat můžete z dýhy, laminátu a fólie.

Verte Doors

Dveře, které následují nejnovější trendy? Dveře značky Verte Doors, které se vyznačují využitím nejmodernějších technologických postupů a materiály vysoké kvality. A povrchová úprava? Na výběr je několik druhů fólií včetně 3D provedení.

Invado

Technologie, jež spočívá ve spojování povrchové úpravy mimo okraj půldrážky je charakteristická pro interiérové dveře značky Invado. Tato technologie zajišťuje dlouhou životnost, bezpečné používání i estetický vzhled dveří. Dveře mají zaoblené hrany, které jsou bezpečnější. Výjimečnost dveří se ukrývá i v patentované metodě dýhování.

Erkado

Otočné nebo posuvné provedení, plné nebo prosklené, v povrchové úpravě lak nebo CPL laminát. To je charakteristika interiérových dveří Erkado, které spojují široký výběr, jakost a dostupnou cenu.


Plancher s.r.o.
logo Plancher s.r.o.

Jsme odborníky na prodej a montáž podlahových krytin a dveří. Naše služby vycházejí z dlouholetých zkušeností, klademe důraz na kvalitně odvedenou práci a vždy vám dokážeme poradit. Specializujeme se na moderní vinylové podlahy a interiérové dveře, naše ...

 
 
Reklama