Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Objasníme vám, proč jsou screenové rolety tak populární

U našich zákazníků jsou screenové rolety velmi oblíbené. Není se čemu divit, jsou v módě, vypadají velmi hezky a mají mnoho výhod. Využijete je pro váš dům, terasu, dveře i pergolu.

Objasníme vám, proč jsou screenové rolety tak populární

Screenové rolety, tedy venkovní forma stínění pomocí speciálních látkových rolet, jsou multifunkční a dají se instalovat téměř kamkoliv.

Široké možnosti využití screenových rolet

Screenové rolety se využívají proti slunci, větru, sněhu, prachu i hmyzu. Poskytují dostatečné stínění a soukromí, ale také skvělou ochranu před nepříznivým počasím a otravným hmyzem.

Výběr té pravé látky pro screenovou roletu

Látku si můžete zvolit přesně tak, jak potřebujete. Pro naprosté soukromí můžete zvolit zcela neprůhlednou látku. Pokud chcete zastínit část vašeho domova, ale chcete zůstat v kontaktu s okolím, zvolíte látku, která je z části průhledná. Vybrat si můžete z mnoha látek i barevných provedení.

Screenová roleta pro celý dům i terasu

Screenovou roletu můžete využít k zastínění vašich oken, skleněných ploch a dveří, ale i pro zastínění terasy, pergoly a balkónu.

Potřebujete více informací?

O screenových roletách jsme pro vás napsali celý článek včetně ukázek screenových rolet u našich zákazníků. Najdete jej ZDE.

Přejeme Vám krásný den.
SUN SYSTEM


SUNSYSTEM, s.r.o.
logo SUNSYSTEM, s.r.o.

Společnost SUN SYSTEM je na trhu už přes 20 let, specializuje se na vše kolem stínící techniky pro interiéry (žaluzie, rolety, japonské posuvné stěny a další) i exteriéry (markýzy, pergoly) a poskytuje klientům nadstandardní záruky a plný servis.

 
 
Reklama