Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Vyberte si to pravé vnitřní stínění - nabízíme mnoho typů žaluzií, rolety i posuvné stěny

Vybrat vnitřní stínění, které skvěle doladí váš interiér, není vždy jednoduché, ale naše široká nabídka to umožňuje každému.Máme mnoho typů stínění a různé kombinace materiálů, látek, vzorů i barev.

Vyberte si to pravé vnitřní stínění - nabízíme mnoho typů žaluzií, rolety i posuvné stěny

Široký výběr interiérových žaluzií

Žaluzie jsou velmi praktickým řešením. Nemusí se však jednat pouze o klasické hliníkové žaluzie, které jsou k vidění ve většině domácností. Moderní žaluzie mohou být i látkové (Plissé žaluzie), záclonové nebo dřevěné. Zaměřte se i na tvar a velikost vašich oken. Například pro velká okna se hodí vertikální žaluzie. Pro netypický tvar okna zase doporučujeme Plissé žaluzie.

Rolety, které stíní i poskytují soukromí

Pokud se rozhodnete pro tuto klasickou metodu stínění v podobě rolet, můžete krásně doplnit váš interiér. Uveďme například naše nejprodávanější rolety “na den i noc”, které nesou příznačný název “Twinrollo”. Jedná se o dvě vrstvy látky, které se navzájem překrývají a jsou opatřeny průsvitnými a neprůsvitnými pruhy. Můžete si tak snadno regulovat množství světla ve vašem domově. Pocit luxusu určitě navodí unikátní a speciální tkaniny, ze kterých lze Twinrollo vyrobit, navíc si z rozsáhlé kolekce těchto tkanin můžete vybrat přesně takové, které se budou hodit do vašeho interiéru.

Japonské posuvné stěny

Vysoce elegantní a originální záležitostí jsou panelové posuvné stěny, které dodají každému interiéru styl. Panely jsou z vysoce kvalitních látek a lze si opět vybrat z mnoha barev i vzorů. Suchým zipem jsou pak tyto panely připojeny ke konstrukci a lze s nimi velmi jednoduše manipulovat. Skvěle se hodí především pro stínění velkých ploch. Pokud tedy máte velká okna, je pro vás ideální zvolit tuto nadčasovou eleganci.
Více o japonských stěnách.

Zaujala vás naše nabídka nebo máte dotaz? Budeme rádi, pokud nás kontaktujete na naší infolince 800 150 180 nebo nám napíšete e-mail na poptavka@sunsystem.cz.


SUNSYSTEM, s.r.o.
logo SUNSYSTEM, s.r.o.

Společnost SUN SYSTEM je na trhu už přes 20 let, specializuje se na vše kolem stínící techniky pro interiéry (žaluzie, rolety, japonské posuvné stěny a další) i exteriéry (markýzy, pergoly) a poskytuje klientům nadstandardní záruky a plný servis.

 
 
Reklama