Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Společnost OKNA.EU předala výhercům fotosoutěže poukazy na okna

Slavností předání výher třetího ročníku fotosoutěže proběhlo na stavebním veletrhu FOR ARCH 2017. Čtyři soutěžící získali poukazy na okna společnosti OKNA.EU dohromady za více než 200 000 Kč.

Předání výher fotosoutěže OKNA.EU proběhlo na veletrhu For Arch 2017 za účasti badmintonisty Petra Koukala
Předání výher fotosoutěže OKNA.EU proběhlo na veletrhu For Arch 2017 za účasti badmintonisty Petra Koukala

Během veletrhu společnost OKNA.EU představila nejnovější produkty a trendy s kterými se zákazníci mohou seznámit i v následujících měsících v prostorných showroomech společnosti, které se nacházejí v Praze na Pankráci a v Říčanech - Modleticích. „Doporučujeme všem zákazníkům, aby si před koupí oken výrobky vyzkoušeli. Pro tyto účely jsme rozšířili náš pražský showroom na Pankráci o bezrámové centrum, kde si každý může prohlédnout a vyzkoušet, jaké všechny možnosti okenních výplní nabízíme, včetně elektrického ovládání, zabudovaných žaluzií a celoprosklených rohů,“ říká Ing. Jiří Chomát ze společnosti OKNA.EU.

Na veletrhu vyvrcholil také již třetí ročník fotosoutěže, ve kterém se sešlo mnoho zajímavých fotografií oken z celého světa. Do soutěže se přihlásilo téměř 200 soutěžících, ze kterých odborná porota vybrala 20 finalistů, kteří postoupili do druhého kola. Výherce byl vybrán pomocí hlasování veřejnosti na stáncích společností OKNA.EU a svepomoci.cz. Autor fotografie s nejvíce hlasy obdržel poukaz na okna za 100 000 Kč, druhé místo bylo oceněno poukazem na okna za 50 000 Kč a třetí získal poukaz na 25 000 Kč. Vedlejší cenou se stal poukaz na 50 000 Kč za nejlepší tip počtu hlasů pro vítěznou fotografii.

Společnost OKNA.EU dbá na kvalitu veškerých oken a dveří, které nabízí. Důkazem je nespočet spokojených zákazníků, včetně známých osobností, mezi které patří olympionik a badmintonista Petr Koukal, který byl na stánku OKNA.EU osobně a předával vítězům fotografické soutěže výherní poukazy.


OKNA.EU
logo OKNA.EU

OKNA.EU, to je: profesionální NABÍDKA zdarma do 24 hodin, ZAMĚŘENÍ zdarma a ve Vámi stanoveném čase, VÝROBA u našich dodavatelů na nejmodernějších výrobních linkách, MONTÁŽ jen certifikovanými montážníky.

 
 
Reklama