Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Šedá okna jsou in!

V současné době jsou výrazným trendem v architektuře různé odstíny šedé. Okna nejsou výjimkou. Inoutic je jediný výrobce PVC okenních profilů, který nabízí i šedé jádro profilu.



Inoutic nabízí na šedé základní profily 13 odstínů šedých dekoračních fólií, včetně 4 odstínů Architecture Colors s kovovým vzhledem. Novinkou je pak fólie ALUX DB 703 imitující stříkaný práškový hliník. Speciální pigmenty v kombinaci s povrchovým reliéfem vytvářejí typický třpytivý kovový efekt. S těmito barevnými fóliemi jsou okna k nerozeznání od hliníkových, ale přitom mají výborné tepelně-izolační parametry plastových oken.

Barevné fólie jsou z velmi odolného materiálu, takže si svůj vzhled zachovávají po celou dobu životnosti oken. Lze je navíc libovolně kombinovat tak, aby zvenku okna ladila s fasádou a uvnitř s barvami interiéru.

Pokud si pro okenní či dveřní profily vyberete oboustrannou fólii se vzhledem kovu, je samozřejmě důležité, aby vás po otevření okna či dveří nerušilo bílé jádro profilu. Inoutic je jediným výrobcem PVC profilů na českém trhu, který nabízí možnost zvolit si šedé jádro profilu.

 
 
Reklama