Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Nový "Katalog Okentěs 2013/2014" s celým sortimentem včetně novinek

Společnost OKENTĚS, spol. s r.o. pro vás připravila nový Katalog 2013/2014 s platností od 5. 10. 2013. Zaregistrovaným partnerům pošleme zdarma katalog automaticky. Nové zájemce prosíme, aby si zaslání Katalogu vyžádali na našich stránkách www.okentes.cz.

V novém Katalogu 2013/2014 najdete celý náš stávající sortiment: okenní a dveřní těsnění, stavební a bytové kartáče, kartáčky na lodžie a skříně, padací dveřní prahy, prahové a přechodové lišty.
V nabídce máme taky kování pro okna i dveře, tmely, silikony a PUR pěny různých značek, lepidla, metry, hmoždinky, svěrky a elektronářadí a další.

Loňské novinky jsme úspěšně zavedli do prodeje. Od roku 2012 nabízíme také dveřní zadlabací zámky, cylindrické vložky a dveřní zavírače zn. FAB - ASSA ABLOY, dále pak lepidla značky StarStuk, která se nanáší stříkáním z tlakového kanystru pomocí aplikační pistole a speciální laminované hliníkové pásky zn.Venture Tape do studeného počasí.

Pro letošní rok máme nově v nabídce např. těsnící profily „G2G“ pro neviditelné spojení skel, které v mnoha případech nahradí tradiční používání speciálního čirého silikonu na sklo. Užití těchto profilů umocní prestižní vzhled moderních interiérů, kde jsou čím dál více používány prosklené stěny, oddělovací příčky ze skla a skleněné dveře.

Pro správnou montáž oken a dveří nově nabízíme podkladní profil z tvrdé polyuretanové pěny - PURENIT, který je ideálním řešením pro přerušení a zmenšení tepelných mostů např. mezi okny a parapetem či mezi balkónovými dveřmi a podlahou. Své uplatnění najde také u provětrávaných fasádních systémů.

Na základě poptávky našich zákazníků zařazujeme do sortimentu bezpečnostní kování značky ROSTEX a levné interiérové kování značky Bajda, dále pak zadlabávací zámky značky HOBES.
Těsnící prvky rozšiřujeme o samolepící silikonová těsnění ELLEN s profilem „kapka“, s profilem „V“ a s profilem „Omega“

Sekci stavební chemie doplňujeme mimo jiné novým samorozlivovým PU tmelem EMFIMASTIC, flexibilní PUR pěnou s trvalou pružností Tekapur Super Flex a hybridními tmely nové generace.

Dodávky jsou určeny pro výrobce, řemeslníky i obchody již od 600 Kč + DPH.
Dovážíme produkty od 15 zahraničních partnerů.

Katalog je nově postaven na vyšší cenové hladině tzv. běžných cen, ze kterých pak poskytujeme výrazné slevy.

Při odběru zboží nad 3.000 Kč bez DPH získáte 20 % slevu!

Bližší informace vám rádi sdělíme i na našich provozovnách - Valašské Meziříčí, Brno, Praha a Žilina.

Vyžádejte si nový Katalog Okentěs 2013/2014!


OKENTĚS, a.s.
logo OKENTĚS, a.s.

Velkoobchod - prodáváme okenní a dveřní těsnění, stavební a bytové kartáče, padací prahy, přechodové lišty. V nabídce máme také stavební chemii, kování pro okna i dveře, metry, hmoždinky, elektronářadí, rychlosvěrky... KATALOG PRO FIRMY ZDARMA! Dodávky ...