Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Vytvořili jsme pro vás nové webové stránky

Naše nové webovky jsou nově přehlednější a uživatelsky přívětivé. Kromě našich služeb na nich prezentujeme také nové realizace a praktické články pro veřejnost.

Na našem novém webu se můžete v sekci "Blog" nově dozvědět zajímavé a praktické informace, které Vám pomohou zlepšit kvalitu vnitřního prostředí vašeho domu. Kromě toho, se můžete inspirovat projekty našich zákazníků, které jsou včetně fotografií detailně popsány v sekci "reference", kterou pravidelně doplňujeme o nové realizace. V sekci "dotace" také naleznete detailní informace o dotacích NZÚ i NZÚ Light. V jednotlivých sekcích webu nově také naleznete naše aktuální akce a novinky ze všech odvětví našich služeb.

Skrze navigační menu se lze "prokliknout" i na náš e-shop, kde najdete specifikace jednotlivých námi instalovaných jednotek včetně jejich ceny, technických listů atd. Webové stránky nadále najdete na stejné doméně www.evora.cz a my doufáme, že pro vás jejich užívání bude jednoduché a přehledné.

Více informací


Evora CZ, s.r.o.
logo Evora CZ, s.r.o.

Jsme výhradně česká společnost Evora CZ, s.r.o., jednička na trhu v oblasti technologií pro bytovou výstavbu. Jako jediní nabízíme komplexní řešení technického zařízení budov. Konkrétně větrání se zpětným získáváním tepla, vytápění, chlazení, ohřev TUV, ...

 
 
Reklama