Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Wienerberger startuje veletržní sezónu

Přední výrobce keramických stavebních materiálů, Wienerberger s.r.o., zve všechny investory, partnery i odbornou veřejnost na své expozice v rámci veletržní a stavební sezóny 2019.



Novinky, zajímavosti, akční nabídky i poradenství týkající se cihelného systému Porotherm, pálené střešní krytiny Tondach a lícového zdiva Terca jsou připraveny na veletrzích Infoterma Ostrava, For Pasiv a Střechy Praha. Mimo těchto výstavních akcí lze během roku 2019 nalézt značky Porotherm, Tondach a Terca na dalších deseti výstavách v České republice.

Expozici společnosti Wienerberger lze navštívit na:

Veletrh Infoterma Ostrava

  • Místo konání: Výstaviště Černá louka, Ostrava
  • Termín: 21. – 24. ledna 2019
  • hala NA1, expozice č. 047

Veletrh For Pasiv

  • Místo konání: Výstaviště PVA Letňany, Praha
  • Termín: 7. – 9. února 2019
  • hala č. 2, stánek 2A11

Střechy Praha

  • Místo konání: Výstaviště PVA Letňany, Praha
  • Termín: 7. – 9. února 2019
  • hala č. 3, stánek 301

Stěžejním tématem v expozicích Wienerberger na veletrzích Infoterma Ostrava a For Pasiv bude koncept keramického domu e4, který přináší ucelené řešení pro stavbu moderního rodinného domu s využitím keramických stavebních materiálů Porotherm, Tondach a Terca. Pod zastřešující značkou Wienerberger bude dále prezentováno produktové portfolio cihel a vodorovných konstrukčních systémů Porotherm a střešních tašek Tondach právě pro domy e4.

Odborná veřejnost a investoři zaměřující se na oblast střech jsou srdečně zváni do zbrusu nové expozice značky Tondach v rámci specializovaného veletrhu Střechy Praha.Velkou pozornost bude v rámci veletrhu Střechy Praha značka Tondach věnovat správné skladbě střechy a systémovému řešení.

Kromě novinek návštěvníci expozice mohou zhlédnout vystoupení Keramorchestru. Toto uskupení hraje na hudební nástroje vytvořené z keramických stavebních materiálů značek Tondach a Porotherm, čímž se také zapsalo do České knihy rekordů.


Wienerberger s.r.o.
logo Wienerberger s.r.o.

Skupina Wienerberger AG představuje největšího světového výrobce cihel Porotherm a současně lídra v produkci pálené střešní krytiny Tondach v Evropě. V roce 2019 společnost Wienerberger oslavila 200 let výročí od svého založení. V ČR působí společnost ...

 
 
Reklama