Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

CAG – tradiční český výrobce dveří a skříní – zaujme na veletrhu novinkami s puncem přírody

V loňském roce se na trhu s interiérovými dveřmi objevila novinka, která opravdu zaujala. Společnost CAG jako jeden z předních českých výrobců uvedla na trh dekor dubu ze zcela přírodního materiálu.

Jde o silnostěnnou dýhu FORTE, která je upravena hrubým kartáčováním, během něhož ze z povrchu vyčešou měkčí dřevěná vlákna a vznikne tak výraznější reliéfní struktura. Díky tomu je navíc každý kus dveří originálem se specifickou kresbou, sukovitostí a prasklinkami. Základními odstíny, do kterých se v CAG dveře v dubové dýze moří, jsou dub přírodní, skořice a čokoláda. Na přání zákazníka je lze ale vyrobit v jakékoliv barevné úpravě včetně populárního efektu staření dřeva. Na veletrhu FOR HABITAT budou vystaveny dýhované dveře upravené inovativní technologií, která se v Česku běžně nepoužívá.

Obdobně jako na dveřích je upravován také povrch na obložkových zárubních, které CAG vyrábí. Standardně jsou k dýhovaným dveřím dodávány minimalistické zárubně s ostrou hranou FABI H, na nichž úžasně vynikne jedinečnost materiálu. Obložkové zárubně se vyrábí také v posuvném provedení, jak do pouzdra, tak na stěnu, ve verzi se světlíky a rovněž v protipožární variantě.

Pro náročné zákazníky, kteří chtějí kombinovat nejmodernější trendy, je připravena celokovová hliníková zárubeň v odstínech stříbrná nebo champagne, která dodá každému interiéru punc luxusu a elegance. Ve spojení s dýhovanými dveřmi tvoří zvláštní kontrast industriálního designu s čistě přírodním materiálem.


Dveřmi a zárubněmi to však v CAG nekončí. Již před několika lety rozšířili na přání zákazníků sortiment také o výrobu interiérových stěn, skříní, kuchyní a nábytku na míru. I zde najde dýha své uplatnění a skříň s dýhovanými dveřmi nebo netradiční konferenční stolek přinesou do vašeho domova nejen krásnou harmonii, ale také kus nefalšované přírody.

Pro všechny ekologicky smýšlející zákazníky nabízí CAG alternativu k povrchovému lakování dýhy, a tou je olejovoskování. Používané olejové vosky splňují nejpřísnější nároky normy EN 71 a jsou bez negativního účinku na lidské zdraví. Z dalších zajímavých dekorů, které má v CAG v nabídce, stojí za povšimnutí laminát real, jenž umně spojuje přednosti laminátu a dokonalého 3D prokreslení povrchu. Laminátový povrch je velmi odolný proti povrchovému poškrábání, nemění barvy při vystavení slunci a snadno se čistí. Do domácností s malými dětmi nebo zvířecími mazlíčky je proto první rozumnou volbou. Nyní už dokážou moderní typy laminátových povrchů potěšit také všechny smysly, protože jejich kresba, probarvení a struktura přiznaných let je činí téměř k nerozeznání od skutečného masivu. CAG nabízí laminát real ve třech oblíbených dekorech – dub pískový, dub tabákový a jilm tmavý.




Ve standardní nabídce jsou v současné době více než tři desítky povrchů a odstínů, z nichž si jistě vybere každý. Pro nerozhodné zákazníky, kteří nevědí, jak přesně sladit dekor dveří s podlahou či vybavením, je v nabídce také bílý laminát a lakované bílé dveře. Novinkou letošního jara je nový odstín bílého laminátu v absolutní bílé, který reflektuje požadavky zákazníků a architektů.

Na přání je také možné lakovat dveře, zárubně i skříně do více než 200 odstínů vzorníku RAL. Lakované povrchy mohou být hladké nebo strukturované, např. povrch Artemis evokující drobné vlnky je designovou stálicí.

CAG je český výrobce interiérových dveří, skříní a nábytku na míru, který na trhu působí více než 16 let. Jeho výrobky je možno zakoupit v jedenácti vlastních specializovaných prodejnách a také v síti velkoobchodních partnerů po celé ČR a na Slovensku. Samozřejmostí je odborné poradenství, péče o zákazníky a služby od zaměření stavebních otvorů po montáž certifikovanými řemeslníky.

Stálou kvalitu výrobků i služeb dokládá řada certifikátů včetně opakovaně obdrženého ocenění Kvalitní firma v oblasti stavebnictví, jež je udělováno na základě zpětné vazby získané nezávislou agenturou od skutečných zákazníků.

Další informace o sortimentu výrobce najdete na dverecag.cz.


CAG s.r.o.
logo CAG s.r.o.

CAG - přední český výrobce dveří. Společnost vyrábí protipožární a bezpečnostní dveře a zárubně, protipožární prosklené stěny a celou škálu dalších dveří a skříní pro vybavení kancelářských a průmyslových budov a domácností.