Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Český výrobce interiérových dveří a vestavěných skříní CAG přichází s několika vylepšeními

Jaro je každoročně nejen ve znamení svěžích barev a pučící přírody, ale také zajímavých novinek v mnoha oborech. Český výrobce interiérových dveří a vestavěných skříní CAG opět přichází hned s několika vylepšeními, založenými na přáních zákazníků a světových trendech.

 

Největší změnou v nabídce je rozšíření dekorů, a to o lamináty real, které dokonale kopírují strukturu dřeva při zachování odolnosti a stálobarevnosti laminátu, a zejména pak o sukatou kartáčovanou dýhu, kterou si vyžádala tendence návratu k přírodě a co nejpřirozenějším dekorům. CAG používá silnostěnnou dýhu, kterou upravuje hrubým kartáčováním a zbaví ji tak jemných vláken. Takto vzniklý dekor vykazuje hodně suků a trhlin, je velmi živý a každé takové křídlo je skutečně originálním kouskem, plným přírodní divokosti.

Takto připravená dýha se nakonec vždy finálně upraví bezbarvým polyuretanovým lakem, aby se uzavřely póry a povrch získal na odolnosti. Na přání zákazníka je pak v CAG možné místo lakování upravit povrch ručně olejovoskováním. Obě úpravy jsou po zaschnutí zcela zdravotně nezávadné, a to i pro malé děti.

Základní nabídka odstínů mořené dýhy zahrnuje dub přírodní, skořicový a čokoládový. Není však žádný problém nechat si ji namořit např. k donesenému vzorku podlahy či jiného nábytku. Velmi zajímavý je pak tzv. efekt staření dřeva, neboli vintage. I takové dveře můžete z CAG mít.

CAG dekory laminát reliéf
CAG dekory laminát reliéf

CAG dýha kartáčovaná
CAG dýha kartáčovaná


Další novinkou, která se nejen k dýhovaným dveřím skvěle hodí, jsou luxusní zárubně s kovovým povrchem. Kombinace hliníkové obložky a ostění v dekoru dveří je nadčasová a velmi neotřelá. Toto řešení lze použít i pro dveře posuvné nebo například světlíky, čímž dosáhnete velmi moderního a vzdušného vzhledu všech místností.

Velkým přiblížením přání zákazníků jsou pak SLIM rámečky – vkusná a minimalistická varianta zapuštěných rámečků pro zasklívání i kazety, které vystupují jen velmi málo nad povrch dveřního křídla. Plochu přesahují jen o nějaké 2 mm a drážka, vyfrézovaná okolo, celé řešení elegantně zvýrazňuje. SLIM rámečky je možné vyrobit i ke kazetové výplni a doladit tak interiér kombinací více i méně prosklených modelů.

Individuální přístup a možnost mnoha změn a úprav dle přání zákazníka, je součástí systému služeb EasyDoor, který vám nabízí pouze český výrobce CAG. Ten nedávno znovu obhájil certifikovaný titul Kvalitní firma, který uděluje nezávislá společnost na základě zkušeností reálných zákazníků firmy. S péčí EasyDoor šetříte svůj čas i peníze a získáváte kvalitu a servis, který si zasloužíte.


CAG s.r.o.
logo CAG s.r.o.

CAG - přední český výrobce dveří. Společnost vyrábí protipožární a bezpečnostní dveře a zárubně, protipožární prosklené stěny a celou škálu dalších dveří a skříní pro vybavení kancelářských a průmyslových budov a domácností.