Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Pozvánka na odborný seminář DŘEVOSTAVBY

s podtitulem stavební systém budoucnosti - dřevo, surovina moderního člověka

Ve středu 31. března 2010 a ve čtvrtek 1. dubna 2010 proběhne na VOŠ Volyně XIV. ročník odborného semináře "Dřevostavby".

Seminář je určen projekčním, investorským a realizačním firmám, které se zabývají problematikou dřevostaveb, řídícím pracovníkům resortu stavebnictví a dřevozpracujícího průmyslu, pedagogům odborných škol, studentům a široké odborné veřejnosti. Seminář má poskytnout odborné veřejnosti informace o trendech použití dřeva, materiálů na bázi dřeva ve stavebnictví, seznámit s konstrukčními systémy dřevostaveb a některými důležitými technickými a legislativními problémy při jejich řešení. Bude zaměřen též na oblast rekonstrukcí a obnovy dřevostaveb.

Přednášet budou přední norští, kanadští, němečtí, italští, rakouští, slovenští, švýcarští a čeští podnikatelé a univerzitní učitelé. VOŠ Volyně navazuje tímto seminářem na předchozích třináct úspěšných ročníků. Škola se snaží o propojení vyššího studia s praxí a vysokými školami a věří, že toto spojení je jednou z podmínek rozvoje a zvyšování kvality vyššího odborného studia i rozvoje výstavby dřevostaveb.

Pro letošní ročník je připraveno 38 přednášek, se kterými vystoupí přední odborníci z výrobní a projekční sféry ze Slovenska, Německa, Rakouska, Švýcarska, Norska, Itálie, Kanady a České republiky. Simultánní překlad pro účastníky z ČR je zajištěn.

Tradiční se stala účast paní velvyslankyně Kanady pro Českou a Slovenskou republiku.

Seminář je určen pro projektanty, konzultanty, státní úředníky, architekty, investory, výrobce a širokou odbornou veřejnost.

Tematické okruhy:

  • Dřevo - surovina moderního člověka
  • Materiály a polotovary používané pro dřevostavby
  • Normalizace při navrhování a realizaci dřevostaveb
  • Dřevostavby v českém a slovenském prostředí
  • Příklady realizací dřevostaveb
  • Úspory energií, vytápění, ventilace, ekologické aspekty
  • Konstrukce, rekonstrukce, obnova a ochrana staveb ze dřeva

Bližší informace můžete získat na adrese:

VOŠ Volyně
Resslova 440
387 01 Volyně
tel.: 383 457 030
tel./fax.: 383 372 817
e-mail: skola@volyne.cz
www.vos.volyne.cz

Pozvánka ve formátu PDF.

 
 
Reklama