Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Zveme vás na 15. ročník tradiční konference Dřevostavby v praxi

Dřevostavby v praxi letos proběhnou ve dvou termínech a to 8. 9. 2022 v hotelu Primavera v Plzni a 15. 9. v hotelu hotelu Santon v Brně. Zajistěte si místo, registrujte se na drevostavbyvpraxi.cz.

Na co se můžete letos těšit?

Tento ročník se zaměříme na praktické ukázky a workshopy. Nebudou chybět ani tematické přednášky z oblasti dřevostaveb a technická podpora z řad partnerů konference: Rigips, Weber, ISOVER, Glassolution, Dörken a DeWALT. Mediální partnerem je Asociace dodavatelů montovaných domů, z.s.

Po celý den pro vás bude připraveno dobré jídlo, pití a pohodová atmosféra. Večer se můžete těšit na hudební vystoupení.

„V České republice se dřevostavby těší stále větší oblibě. V posledních letech to potvrzuje i dlouhodobý podíl na výstavbě rodinných domů, kdy každý sedmý dům v Česku je svou konstrukcí dřevostavba. Za rostoucí oblíbenost dřevostaveb mohou nejen jejich benefity, ale především zvyšující se kvalita realizačních firem, které se chtějí neustále vzdělávat a zlepšovat své realizované projekty. A abychom se společně posunuli zase o kousek dál, tak každoročně pořádáme konferenci Dřevostavby v praxi, která představuje praktické tipy, jak provádět technické detaily dřevostaveb bezchybně a lépe. Zároveň se jedná o setkání odborníků napříč oborem,“ vysvětluje Tomáš Korecký, produktový specialista pro dřevostavby Saint-Gobain, divize Rigips a organizátor konference Dřevostavby v praxi.

Jak se konference Dřevostavby v praxi zúčastnit?

Na webu drevostavbyvpraxi.cz vyplňte jednoduchý registrační formulář. Pro finální potvrzení účasti vás prosíme uhradit vložné ve výši 500 Kč včetně DPH. Na oplátku dostanete od Rigipsu praktický dárek vyšší hodnoty. 

Více o programu konference Dřevostavby v praxi 2022


Saint-Gobain Construction Products CZ a.s., Rigips
logo Saint-Gobain Construction Products CZ a.s., Rigips

Značka Rigips úspěšně působí na českém stavebním trhu přes 30 let. Za tu dobu se Rigips stal synonymem kvality, pokroku a inovací v oblasti suché vnitřní výstavby. Nabízí nejen dlouholetou praxí prověřený stavební materiál, ale také dokonalý konstrukční ...

 
 
Reklama