Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Nechte si zpracovat profesionální mykologický posudek

Rekonstruujete dům nebo se chystáte na novou střechu? V případě větších rekonstrukcí se vyplatí nechat si zpracovat mykologický posudek dřevěné konstrukce. Vyhnete se budoucím problémům a v konečném důsledku možná ušetříte hodně peněz.

Zrenovujete střechu a po pár měsících zjistíte, že dřevěná konstrukce je napadena plísní či dřevokazným hmyzem. Tohle je nezáviděníhodná situace, protože v ní nezbývá nic jiného, než se do celého kolečka rekonstrukce pustit znova. Přitom by stačilo si na začátku nechat zpracovat profesionální mykologický posudek.

Odborníci konstrukci prohlédnou

Zavolejte si odborníky, kteří přijdou na návštěvu a konstrukci detailně prohlédnou. Některé defekty jsou schopní detekovat okem, ty další odhalí díky laboratornímu posouzení. Na základě toho vypracují diagnostický posudek dle oficiálních norem ČSN 49 0600-1 a ČSN EN 351-1 a EN 351-2. Takový posudek je samozřejmě možné nechat si zpracovat kdykoliv, kdy máte podezření na výskyt plísní, dřevokazného hmyzu či jiných potíží.

Více o našich službách zde.


SANAKO.cz, s.r.o.
logo SANAKO.cz, s.r.o.

Sanako CZ s.r.o. nabízí sanační práce, kterými vás zbaví škůdců dřevěných a zděných konstrukcí, jako jsou dřevozbarvující a dřevokazné houby, plísně a dřevokazný hmyz. Sanační práce provádíme na dřevěných i zděných konstrukcích, v bytech, v historických ...

 
 
Reklama