Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

WOOD camp odstartoval první přednáškou

V dubnu ADMD odstartovala projekt WOOD camp obsahující sérii online seminářů ZDARMA pro odborníky z oboru stavebnictví. Zapojte se i Vy!

První online seminář na téma Dřevo ve stavbách proběhl 6. 4. 2021 a více než padesáti účastníkům jsme představili dřevo, jako udržitelný stavební materiál budoucnosti, a jednotlivé konstrukce dřevostaveb. Záznam semináře je možné vidět na našem YouTube kanálu ADMD.


Zjistěte více o materiálech pro dřevostavby!


Druhý online seminář proběhne 27. 4. 2021 od 15:00 a těšit se můžete na téma Materiály pro dřevostavby. Získáte zde povědomí o vlastnostech a použití materiálů pro konstrukci dřevostaveb. Probereme dřevěné prvky, materiály na bázi dřeva i sádry a budeme se věnovat také izolačním materiálům. Kapacita semináře je omezená, proto využijte náš registrační formulář již nyní.


Seznam aktuálně plánovaných seminářů najdete na www.admd.cz/woodcamp.


Cílem seminářů je motivovat projektanty i architekty k navrhování dřevostaveb a profesionální práci při jejich výstavbě. Budujeme komunitu profesionálů, kteří se chtějí vzdělávat a navrhovat kvalitní dřevostavby.


WOOD camp je pod záštitou APOKS, AVMI, ČKLOP, FLD ČZU, LDF MENDELU, VOŠ a SPŠ Volyně, VVÚD a mediálními partnery jsou Časopis Stavebnictví, Dřevařský magazín, Dřevo&stavby, Dřevostavitel a TZB-info.

 

Projekt organizuje 

ADMD - Asociace dodavatelů montovaných domů, z.s.

kontaktní údaje: Ing. Lenka Trandová, ředitelka
trandova@admd.cz

Registrovat se na seminář

 
 
Reklama