Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Akce Kulatý stůl techniků opět posouvá kvalitu dřevostaveb

ADMD pořádala 9. září Kulatý stůl techniků, kde se sešly téměř tři desítky projektantů i dalších odborníků z členských firem ADMD, aby si předali své zkušenosti a obohatili kolegy z oboru dřevostaveb.

Dne 9. 9. 2020 proběhla v Brně akce s názvem Kulatý stůl techniků. Sešly se zde téměř tři desítky odborníků z členských firem ADMD, kteří se věnují plánování a přípravě dřevostaveb.

Po loňské úspěšné premiéře jsme připravili 2. ročník této akce, tentokrát s tématy:

  • projektování dřevostaveb v návaznosti na stavební úřady,
  • komíny v dřevostavbách,
  • povrchové úpravy dřevostaveb.

Po úvodní přednášce odbornice na stavební právo, paní Ivany Nohové, se u tří stolů rozpoutaly diskuze, při kterých si účastníci předali své letité zkušenosti. Obohatili tak své kolegy v oboru a sami získali přehled o tom, jak problematiku řeší jiné firmy.

Kulatý stůl týkající se stavebního práva vedla výše zmíněná Ivana Nohová. Diskusi na téma komínů v dřevostavbách moderovali Ing. Walter Sodomka st. a jeho syn, Ing. Walter Sodomka ml. Tématice povrchových úprav dřevostaveb se věnoval kulatý stůl pod vedením Ing. Michala Šopíka. Zde se prezentovali také dva partneři ADMD, a to společnost James Hardie Europe, kterou zastoupil technický ředitel, Dipl. Ing. Jaroslav Benák, a také společnost Sto a její technický ředitel Ing. Pavel Toman.

Akci podpořilo také vydavatelství PRO VOBIS, které účastníkům věnovalo časopis DŘEVO&stavby s podtitulem PROFIspeciál 2020/2021.

Tento celodenní program připravila pro své členy, ve spolupráci s partnery, ADMD, která si klade za cíl, podporovat kvalitní dřevostavby na českém trhu.

Děkujeme všem účastníkům, kteří si rozšiřují obzory a čerpají nové informace. Právě tito lidé, posouvají obor dřevostaveb kupředu.

 
 
Reklama