Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Nové vydání časopisu DŘEVO&stavby 1/2020 na veletrhu FOR WOOD 2020

Časopis DŘEVO&stavby je již tradičně hlavním mediálním partnerem veletrhu FOR WOOD 2020. Pokud se na veletrh chystáte, tak i letos máme pro naše věrné čtenáře vstupenky na veletrh FOR WOOD ZDARMA.

První letošní vydání 1/2020 časopisu o dřevostavbách je plné inspirativních dřevostaveb, praktických rad a článků pro každého, kdo o stavbě domu na bázi dřeva uvažuje či jej už staví. Dámám je určen velký blok věnovaný interiéru.

Na co můžete těšit?

Oslní vás osm redakčních návštěv a fotoeditorialů dřevostaveb – představíme vám originální dvojčata z těžkého dřevěného skeletu, dřevostavbu ze slaměných panelů, tři montované dřevostavby a tři originální stavby od nás i ze světa. Dozvíte se, jak zařídit útulný interiér a získáte návod na to, jak proměnit obyčejné interiérové dveře na vrcholný kus vašeho domova. Časopis oživila designérka Iva Bastlová, která nás provede současným interiérem. Věděli jste, že i dřevostavby mají svůj „salon“? Právě o akci Salon dřevostaveb a o potenciálu dřeva ve stavebnictví jsme si povídali s jejími organizátory.

Stavebníci se dozví o tom, jak může zvýšená vlhkost ovlivnit technický stav domova i naše zdraví, získají přehled možností konstrukce střechy ze dřeva a materiálů na jeho bázi. Víte, jak skladba stěny ovlivňuje energetickou bilanci dřevostavby? Hledáte důvody, proč se vůbec rozhodnout pro dům na bázi dřeva? Pak si přijďte pro časopis DŘEVO&stavby 1/2020 na veletrh FOR WOOD 2020!

Vstupenka na FOR WOOD ZDARMA


PRO VOBIS, s.r.o.
logo PRO VOBIS, s.r.o.

České vydavatelství zaměřené na obor dřevostaveb a pasivních domů. Provozujeme rovněž rozsáhlý a vyhledávaný portál drevoAstavby.cz pro prezentaci firem z oboru dřevostaveb, kde jsou všechna naše periodika v online verzi. Naším dalším zaměřením je výroba ...

 
 
Reklama