Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Stavby s vůní dřeva 2020 - přihlaste se a vyhrajte ceny za 200 000 Kč

Máte rádi dřevo a ve škole navrhujete stavby? Přihlaste se do soutěže „Stavby s vůní dřeva“, kterou vyhlašuje Nadace dřevo pro život. Můžete vyhrát ceny v hodnotě 200 000 Kč.

Máte rádi dřevo a ve škole navrhujete stavby? Přihlaste se do největší české studentské soutěže zaměřené na dřevěné stavění „Stavby s vůní dřeva“, kterou po osmé vyhlašuje Nadace dřevo pro život. Laické i odborné veřejnosti ukážete svůj talent, zasoutěžíte si a získáte neocenitelnou zkušenost. Navíc můžete vyhrát ceny v hodnotě 200 000 Kč. Uzávěrka on-line přihlášek je na webu www.StavbySVuniDreva.cz 30. června 2020.

Do soutěže se mohou hlásit studenti vyšších odborných a vysokých škol, kteří navrhují dřevěné stavby a konstrukce,“ říká o soutěži se záštitou tří ministerstev a osmnácti odborných fakult a škol její vedoucí Pavla Panáčková. Výhodou soutěže je, že do ní můžete přihlásit i své bakalářské a diplomové práce. Vítěze vybere odborná porota, laická veřejnost a partneři soutěže.

Cílem soutěže je rozvíjet studenty a motivovat je k práci se dřevem. Každý soutěžící proto získá zpětnou vazbu na svůj návrh, certifikát o své účasti v soutěži a roční předplatné časopisu Dřevo a stavby. Všichni budou v září 2020 pozváni na seminář o osobním a profesním rozvoji, který organizujeme během vyhlášení vítězů v Praze.

Na vítěze poroty a veřejnosti čekají finanční odměny v celkové hodnotě 120 000 Kč (2 x 50 000 Kč a 2 x 10 000 Kč), exkurze do podniků Stora Enso ČR a Kronospan Jihlava, licence k softwaru SEMA a roční předplatné časopisů Dřevařský magazín a Stavebnictví. Všichni vítězové navíc obdrží originální dubový diplom Nadace dřevo pro život.


Nadace dřevo pro život
logo Nadace dřevo pro život

Posláním Nadace dřevo pro život je podporovat dřevo jako domácí obnovitelnou surovinu pro každodenní využití, a tím chránit naše neobnovitelné zdroje i pro další generace. Nadace dřevo pro život organizuje každoročně velké množství aktivit, kterými pomáhá ...

 
 
Reklama