Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Fermacell je hlavním partnerem listopadové konference FORUM DŘEVOSTAVBY 2019

Dvoudenní konference FORUM DŘEVOSTAVBY kombinuje praktické informace, které účastníci načerpají v průběhu denního programu, se zábavou a společenskou rovinou. Jejím organizátorem a odborným garantem je Stanislav Müller.


Zahájení konference FORUM DŘEVOSTAVBY 2019 10:00, čtvrtek 28. 11. 2019. Zdroj: FORUM DŘEVOSTAVBY.

První ročník nové akce pro dřevostavbaře se uskuteční 28. a 29. listopadu 2019 v kongresovém centru Jezerka v Seči. Fermacell® je jedním z hlavních partnerů akce a během ní se tyto osvědčené materiály pro dřevostavby představí účastníkům formou přednášky a workshopu.

S přednáškou Moderní fasádní systémy vystoupí na konferenci ve čtvrtek 28. listopadu Dipl.-Ing. Jaroslav Benák, vedoucí technického oddělení James Hardie Europe GmbH, o.s. Cílem jeho příspěvku bude představení problematiky navrhování a provádění odvětrávaných fasádních systémů z hlediska konstrukce, stavební fyziky, požární bezpečnosti, akustiky, statiky a životnosti. V druhé části příspěvku představí Jaroslav Benák jednotlivé systémy na základě realizací z České republiky a zahraničí. Na přednášku pak naváže workshop s praktickými ukázkami montáže odvětrávaných fasádních systémů.

Jedním z hlavních témat letošního Fora je problematika dřevostaveb a předpisů požární bezpečnosti. Dalším zajímavým tématem bude spolupráce úspěšných architektů a lidí z kvalitních realizačních firem. Další zajímavá série přednášek „Očima expertů a soudních znalců“ představí slepé uličky, kterým se lze vyhnout, aniž by bylo nutné nést následky těchto nejistých experimentů.

Vstupenka pro účastníka stojí 2300 Kč bez DPH (2783 Kč vč. DPH). Vstupenka zahrnuje vstup na všechny přednášky, možnosti registrace na souběžné workshopy, ubytování ve čtyřhvězdičkovém hotelu, kompletní stravování po celou dobu akce a vstup na společenský večer včetně rautu. Více na www.ForumDrevoStavby.cz


Fermacell, James Hardie Europe GmbH, o.s.
logo Fermacell, James Hardie Europe GmbH, o.s.

Fermacell - systémy suché výstavby. Výroba a prodej sádrovláknitých desek fermacell®, cementovláknitých desek POWERPANEL a fasádních obkladů Hardie®. Produkty jsou určeny pro dřevostavby, nízkoenergetické a modulární domy a rekonstrukce. ...

 
 
Reklama