Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Fermacell partnerem seriálu odborných stavebních workshopů „Projektový den dřevostaveb“

Cílem workshopů, které organizuje společnost AZ PROMO v průběhu listopadu a prosince v Brně, Ostravě, Hradci Králové a Praze, je maximálně přiblížit odborníkům komplexní a především funkční realizaci moderních dřevostaveb.



Společnost Fermacell je jedním z partnerů workshopů a Dipl. Ing. (FH) Jaroslav Benák, technický ředitel společnosti, představí v jejich průběhu požární bezpečnost dřevostaveb a její zajištění od návrhu až k realizaci.

Dalšími partnery workshopů jsou společnosti SFS Intec (výrobce upevňovacích systémů), dodavatelé tepelných, akustických a protipožárních minerálních izolací URSA a Rockwool, Storaenso (dodavatel CLT masivních dřevěných panelů) a Siemens (dodavatel systémů pro automatizaci budov). Odborné workshopy probíhají vždy od 9.00 hod. do 15.15 hod. a jsou zařazeny do programu celoživotního vzdělávání členů ČKAIT i ČKA.

Hlavním mediálním partnerem workshopů „Projektový den dřevostaveb“ je portál tzb-info.cz.

Termíny a program jednotlivých seminářů najdete v přiložené pozvánce, přihlásit se můžete prostřednictvím přiložené PDF pozvánky nebo na stránkách www.azpromo.cz.


Fermacell, James Hardie Europe GmbH, o.s.
logo Fermacell, James Hardie Europe GmbH, o.s.

Fermacell - systémy suché výstavby. Výroba a prodej sádrovláknitých desek fermacell®, cementovláknitých desek POWERPANEL a fasádních obkladů Hardie®. Produkty jsou určeny pro dřevostavby, nízkoenergetické a modulární domy a rekonstrukce. ...

 
 
Reklama