Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

V lednu 2016 bude mít premiéru veletrh CESTY DŘEVA

Dřevo provází člověka životem od nepaměti. Obliba staveb ze dřeva rok od roku roste, a to nejen z důvodu rychlosti výstavby, ale i pro energetické úspory, které majitelům novostaveb přináší.

Jeho pole působnosti však u stavebnictví nekončí. Dřevo ze všech úhlů pohledu, od lesa přes zpracování až po finální produkty, představí nový projekt CESTY DŘEVA.

Návštěvníci tak najdou na veletrhu ucelenou prezentaci nejstaršího stavebního materiálu od předních českých a zahraničních vystavovatelů. Představí se firmy nabízející neopracovaný materiál, ale i finální produkty – od zahradních domků přes dětská hřiště až po dřevěné hračky. Chybět nebude přehlídka techniky pro zpracování dřeva nebo pro likvidaci zbytků, tesařské a truhlářské potřeby nebo pomůcky pro práci se dřevem. Největší část veletrhu bude tvořit prezentace dřevostaveb, srubů a roubenek.

První ročník veletrhu CESTY DŘEVA se uskuteční v PVA EXPO PRAHA od 21. do 23. ledna 2016 souběžně s veletrhy FOR PASIV a STŘECHY PRAHA.


ABF, a.s.
logo ABF, a.s.

Společnost ABF, a.s. patří již od počátku 90. let mezi nejvýznamnější organizátory výstav a veletrhů v České republice. Svými veletrhy vytváří prostředí pro prezentaci nejnovějších výrobků, technologií a služeb. Během doby se naše veletrhy staly místem pro ...

 
 
Reklama