Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Zámek, který vám vždy dá druhou šanci

„Zámky 2 v 1“ prodává společnost ASSA ABLOY pod známou českou značkou FAB. Při zakoupení vložky dostanete do ruky dvě sady klíčů. Dveře otevíráte tou první, a jakmile ji potká nějaká nehoda, prostě do zámku zasunete klíč ze sady druhé a změníte tak konfiguraci jeho stavítek.

Je několik možností, ke kterým se člověk může uchýlit, když ztratí klíče od domu či od bytu. Může rozvrtat celé dveře a měnit cylindrickou vložku, může si prostě jen nechat přidělat klíče nové a riskovat, anebo může prostě přeprogramovat svůj zámek tím, že do něj zasune jiný klíč, a mít po starostech.

Tzv. „zámky 2 v 1“ prodává společnost ASSA ABLOY pod známou českou značkou FAB. Princip je přitom zcela prostý. Při zakoupení vložky dostanete do ruky dvě sady klíčů. Dveře otevíráte tou první, a jakmile ji potká nějaká nehoda, prostě do zámku zasunete klíč ze sady druhé a změníte tak konfiguraci jeho stavítek. Od této chvíle lze zámek otevřít již jen klíčem z druhé sady. Se zámkem 2 v 1 tak odpadají veškeré starosti se sháněním zámečníka, výměnou vložek a přiděláváním klíčů.

Vložky 2 v 1 splňují požadavky pojišťoven na nejvyšší, čtvrtou bezpečnostní třídu, a jsou tak vhodné i do vchodových dveří domů či bytů. Součástí balení je i bezpečnostní karta, která zabraňuje neoprávněnému kopírování klíčů.

 
 
Reklama