Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Graitec vydal balíček pro Autodesk® Revit® 2016 - Advance PowerPack

Novou aplikaci je možné používat s Revitem Architecture, Structure, MEP a Revitem v rámci Suite. PowerPack pro Revit je poskytován zdarma všem zákazníkům GRAITEC se zakoupeným Subscription programem pro Autodesk Revit nebo produktovou sadu s Revitem.

GRAITEC oznámil uvedení nového produktivního balíčku pro Autodesk Revit - Advance PowerPack pro Autodesk® Revit® 2016. Revit PowerPack je nová aplikace, kterou GRAITEC poskytuje uživatelům Revitu. Revit PowerPack nabízí řadu nových nástrojů pro zvýšení produktivity projektování v Revitu napříč odvětvími.

Novou aplikaci je možné používat s Revitem Architecture, Structure, MEP a Revitem v rámci Suite (Revit OneBox). PowerPack není určen pro Revit LT.

PowerPack pro Revit je poskytován zdarma všem zákazníkům GRAITEC se zakoupeným Subscription programem pro Autodesk Revit nebo produktovou sadu s Revitem, po dobu jeho trvání.

GRAITEC PowerPack pro Revit zahrnuje všechny nástroje CADKONu pro Revit, který od verze 2016 nahrazuje. Kromě toho přináší řadu nových nástrojů, jako je Správce Rodin, automatické kótování nebo např. vytvoření rozpadlého 3D pohledu po podlažích. Další nástroje budou průběžně doplňovány.

GRAITEC PowerPack pro Revit

Součástí PowerPacku je také plug-in GRAITEC BIM Connect, využívající formát GTCx pro přenos a synchronizaci modelu mezi Revitem a dalšími BIM programy sady Advance.

Uživatelům s platným subscription programem bude v průběhu následujícího týdne odeslán e-mail s odkazem ke stažení. Více informací o aplikaci naleznete na našich stránkách GRAITEC PowerPack pro Revit.


GRAITEC s.r.o.
logo GRAITEC s.r.o.

Hlavním zaměřením společnosti Graitec je vývoj a prodej programů CADKON, který představuje osvědčené CAD řešení pro projektování ve stavebnictví a profesích TZB. Stovky architektonických a projekčních kanceláří nasadilo CADKON při projektování staveb všech ...

 
 
Reklama