Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Variabilní LED svítidla nejen pro kutily

Pro všechny, kteří si rádi hrají se světlem nebo mají rádi barevné světelné akcenty, jsou určeny ohebné LED pásky LEDs DECO™ FLEX.

Uvolněte svoji fantazii a vyhrajte si s tvary a barvami. Připojují se Plug & Play, jsou stmívatelné a s pomocí dálkového ovládání můžete pohodlně ze svého křesla regulovat typ a intenzitu barev nebo volit ze čtyř barevných světelných scén. S pásky LEDs DECO™ FLEX tak během jedné vteřiny proměníte vzhled svého bytu jak mávnutím kouzelného proutku, a to přesně podle vaší představy nebo aktuální nálady.

Osram led

V základním balení naleznete 3 LED pásky s délkou 32 cm. S přiloženými spojkami tak můžete vytvořit přímku dlouhou 96 cm nebo obrazce ve tvaru písmen U, T nebo L. Pásky lze do větších poloměrů ohýbat, s využitím rohové spojky lze překonat i zcela hranaté přechody. Výška 2 mm a šířka 10 mm umožňuje montáž i do těch nejužších míst. Dostatečně dlouhý přívodní kabel a řídící jednotka se samostatným příjmem signálu z dálkového ovladače usnadní montáž i následné používání. Komu by tři pásky nestačily, může volitelně přikoupit další, a to až do celkové délky 3 metrů. Pásky lze i stříhat a zkracovat je tak přesně na požadovanou délku.

S příkonem 36 W a životností 20 000 hodin (20 let) si nemusíte lámat hlavu se spotřebou elektrické energie ani s případnou náhradou světelného zdroje. Třída ochrany IP 20 předurčuje použití LED pásků LEDs DECO™ FLEX především do interiérů a pro domácí aplikace.

Led osvětlení Led osvětlení
 
 
Reklama