Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Nabídka klik COBRA v hobbymarketech

Současná situace vyvolává tlaky na flexibilitu v zásobování, ale také vytváří prostor pro antibakteriální kliky a madla z kolekce Cobra CU+. V hobbymarketech se nabízí zhruba 60 % klik a madel ze sortimentu COBRA. Zejména „standardy“ pro koncové zákazníky a menší řemeslníky.

Nabídka klik COBRA v hobbymarketech, foto redakce
Nabídka klik COBRA v hobbymarketech, foto redakce

Hobbymarkety byly první z otevřených prodejen pro řemeslníky i kutily v době nouzového stavu pandemie koronaviru na jaře 2020. I proto čelily náporu zákazníků hned po otevření a zvýšený zájem pokračuje i na začátku května, kdy se potkal s každoročním zájmem zahrádkářů. Jedním ze sortimentu, který nelze přehlédnout, je sortiment kování, klik a madel. Požádali jsme o komentář k nabídce společnost COBRA, spol. s r.o.

TZB-info: Jak za současné situace je pro vás důležité naskladnění sortimentu klik v hobbymarketech?

„Hobbymarkety pro nás představují klíčové partnery, proto je pro nás důležité, abychom měli dostatečně naskladněné a kvalitně vystavené naše kliky,“ říká Kristina Boda, ředitelka společnosti COBRA, spol. s r.o.

„Dočasné uzavření všech marketů vyvolalo turbulence v obratech a nyní pochopitelně vyvolává tlaky na flexibilitu v zásobování, proto v současné době s optimálním nastavením skladových zásob pomáhají i všichni naši obchodní zástupci,“ komentuje zároveň Boda současnou výjimečnou situaci na trhu.

TZB-info: Jaká část nabídky zde je a jaká se nejvíce prodává?

„V hobbymarketech prodáváme zhruba 60 % z našeho sortimentu – zejména „standardy“ ve středních a nižších cenových hladinách,“ popisuje ředitelka společnosti COBRA nabídku v regálech hobbymarketů a vysvětluje k tomu:
„Víme, že většinu obratu zde tvoří nákupy koncových zákazníků a menších řemeslníků, čemuž odpovídá skladba sortimentu – od interiérových a bezpečnostní kování po doplňky, jako jsou ventilační mřížky nebo domovní číslice. Designová či speciální kování prodáváme spíše ve spolupráci s architekty nebo projektanty než prostřednictvím hobbymarketů.“







Se současnou situací souvisí i nabídka antibakteriálních klik a madel Cobra CU+

Kritická situace s pandemií koronaviru přitáhla pozornost i k řešení, která pomáhají k bezpečnému provozu budovy a měly by se ocitnout v hledáčku architektů i pracovníků facility managementu.
Nečekané řešení nabízí antibakteriální kliky a madla z kolekce Cobra CU+. Dveřní kování z CU+ omezí šíření bakterií ve veřejných prostorách. Více najdete v článku Dveřní kování z CU+ omezí šíření bakterií ve veřejných prostorách.


 
 
Reklama