Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Konečně okno, které překonává hranici Uw = 0,50 W/m²K

Trh s okny vstupuje do zcela nové epochy. Magická hranice součinitele prostupu tepla Uw = 0,50 W/m²K, kterou se dosud marně snažila překonat ta nejlepší evropská okna, konečně padla. Nové supertěsné okno SULKO Profi+ se čtyřkomorovým zasklením dosahuje rekordní izolace tepla, v níž dvojnásobně překonává i moderní plastová a dřevěná okna, a splňuje dokonce i evropské požadavky na úsporné domy pro rok 2020.

Náklady na vytápění stlačené na absolutní minimum, elegantní design a dokonalá jistota, že už nikdy nebudete muset měnit okna. To vše přináší nové okno SULKO Profi+ se čtyřmi skly, které s přehledem vyhovuje i požadavkům směrnice EU, podle které by se od roku 2020 měly stavět pouze domy v téměř nulovém standardu.

Čtyřkomorové zasklení přepsalo dějiny tepelné izolace oken

Už léta se snaží přední evropští výrobci stlačit součinitele prostupu tepla (Uw) u oken běžných rozměrů pod hodnotu 0,5 W/m²K. Povedlo se to až nyní české společnosti SULKO, která potvrdila roli inovátora a vyvinula supertěsné okno Profi+ se čtyřkomorovým zasklením. Jeho rekordní součinitel prostupu tepla činí Uw = 0,47 W/m²K, a díky tomu Profi+ překonává i moderní plastové a dřevěné profily hned dvojnásobně.

Čtvrté těsnění a integrovaná kompozitová výztuha RAU-FIPRO

Okno SULKO
Okno SULKO

Díky čtvrtému těsnění na bázi silikonu dosahuje okno SULKO Profi+ maximální těsnosti a minimálních hodnot spárové průvzdušnosti. Speciální systém zasklívání pak eliminuje průnik vzduchu křídlem okna. Okno Profi+ vyhovuje pasivním i energeticky nulovým domům a je vhodné pro použití v budovách s nucenou výměnou vzduchu s rekuperací tepla. Okno SULKO Profi+ je místo běžné ocelové výztuhy, která má sklon korodovat a funguje jako tepelný most, vybaveno integrovanou kompozitní výztuhou RAU-FIPRO. Díky ní, a také díky speciálním termomodulům v rámu i křídle ušetří Profi+ ještě více tepla a pořizovací cena se vám během jeho života spolehlivě vrátí.

Pasivní okno SULKO Optimo+ je o 10 % levnější než stejně kvalitní konkurence

Toužíte-li po maximálně úsporném okně, máte nyní díky nabídce superizolujících oken SULKO na výběr. Můžete buď zvolit to absolutně nejlepší, co na trhu je, tedy okno SULKO Profi+, anebo se spokojit „pouze“ s pasivním oknem SULKO Optimo+. To vychází z technologie okna Profi+ a jako jedno z mála oken na trhu prolamuje hranici tepelné izolace Uw = 0,80 W/m²K. Obrovskou výhodou okna Optimo+ je však skutečnost, že je pořídíte až o 10 % levněji než konkurenční okna srovnatelných parametrů.

 
 
Reklama