Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Ušetřete tepelnou energii s plastovými okny TROCAL

Ať se nacházíte v kterékoli životní etapě, komfortní bydlení je vaším zázemím, do kterého se vyplatí investovat. Modernizace rodinného domu či bytu je aktivní reakcí na životní změny - vývoj nabízí nové, lákavé technologie, případně stav opotřebených prvků vyžaduje neodkladnou výměnu.

Důvodem pro změnu však mohou být také rostoucí náklady na energie. Pokud vás jejich nárůst znepokojuje a hledáte rychlé řešení, měli byste začít od oken. Často tvoří až třetinu pláště budovy, proto zásadní měrou ovlivní, kolik tepla unikne a kolik zůstane uvnitř.

Okna jsou nejtenčí částí stavby, proto je zřejmé, že právě tudy nejvíce uniká teplý a vniká studený vzduch. To platí především u zastaralých oken, proto je jejich výměna rozhodujícím krokem při renovaci, kterou sledujete úsporu energie. Málokdo si uvědomuje, že dům se zasklenou terasou ztrácí až 40 % energie právě okny.

Technologie oken za posledních 20 let udělala velký pokrok, pokud jde o zabezpečení, funkčnost a zvukovou i tepelnou izolaci. Přispěly k tomu technické novinky i zákonné požadavky. Stará okna jsou v tomto ohledu zcela nevyhovující. Při modernizaci jde v podstatě o naplnění nejnovějších norem a z finančního hlediska o velice prozíravou investici do budoucna.

Nová kvalitní okna TROCAL přinášejí do interiéru komfort a kvalitu života - příjemnou tepelnou pohodu, klid a ticho. V neposlední řadě také zabezpečení proti průniku zvenčí. Proto je důležité renovaci pečlivě naplánovat a provést tak, aby bylo dosaženo co nejlepších výsledků. Hospodárnost, funkčnost, ochrana životního prostředí i zodpovědné zacházení se zdroji surovin jsou faktory, které jsou u společnosti TROCAL v popředí zájmu. Díky těmto vlastnostem a originálním designovým řešením patří okna TROCAL k tomu nejlepšímu, co v současné době trh nabízí.


Špičkou mezi novými okny splňujícími ta nejnáročnější kritéria je nový okenní systém TROCAL 88+. Jde o inteligentní celkovou konstrukci nové generace profilů, která přináší mimořádné zlepšení hodnot tepelné izolace s optimálními termickými průběhy. Silnější skla pak přispívají také k izolaci zvukové. Díky velké trvanlivosti představuje systém TROCAL 88+ bezpečnou investici pro větší hospodárnost, komfort a bezpečí.

Pokud právě uvažujete o renovaci bytu nebo domu a rádi se obklopujete kvalitními a spolehlivými věcmi, zaměřte svou pozornost na plastová okna TROCAL.

 
 
Reklama