Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

VEKRA nabízí pořízení oken na splátky za výhodných podmínek

VEKRA, nejsilnější domácí značka otvorových výplní, poskytuje ve spolupráci s firmou ESSOX s.r.o., významným poskytovatelem spotřebitelských úvěrů, možnost financovat nákup nových oken prostřednictvím výhodného úvěru a jeho splácení v pravidelných měsíčních splátkách. Nabídky mohou využít jak koncoví zákazníci, tak i bytová družstva (BD).

Pořízení nových oken a odstranění starších, které již dostatečně netěsní a celkově nevyhovují současným požadavkům z hlediska tepelné a akustické izolace, je pro mnoho zákazníků zcela logickým krokem. VEKRA nyní vychází vstříc těm z nich, kteří momentálně nemají k dispozici dostatečnou finanční hotovost nebo nechtějí vynakládat našetřené úspory. A platí to i v případě BD, nedisponujících dostatečnými finančními prostředky např. ve fondu oprav. Dle zkušeností firmy VEKRA z tisíců projektů pro Zelenou úsporám ušetří nová okna zhruba 17 procent spotřeby energie, což v modelovém případě domu s 20 bytovými jednotkami a roční faktuře za dodávky tepla ve výši 432 000 korun může za rok činit úsporu více než 70 000 korun. Nemluvě o výhodách pokročilé zvukové izolace nových oken zejména v blízkosti ulic s rušným provozem.

"Výměna starších oken za kvalitní nová se nepochybně vyplatí a zákazníci si to čím dál častěji uvědomují," prohlásil obchodní ředitel Jan Berger. "Přesto řada z nich váhá, rozhodnutí odkládá, čemuž se v dnešní ekonomicky nejisté době nelze příliš divit. Věříme, že díky možnosti koupě oken na splátky tato psychologická bariéra padne. A stejně tak ti, kteří staví nový dům, se nyní mohou rozhodnout pro koupi opravdu kvalitních oken, např. tak, že část pořizovací ceny zaplatí ihned a zbytek budou splácet."

Volba výše přímé platby (zálohy) je na zákazníkovi, přičemž do 100.000,- Kč výše úvěru může využít možnosti uzavřít úvěrovou smlouvu bez přímé platby, tzn. financování projektu výměny oken formou úvěru pokryje plnou výši jeho hodnoty. Splátky úvěru si může zákazník rozložit až na 72 měsíců. Sjednání úvěru je velmi jednoduché a rychlé, celá záležitost se dá vyřídit během několika minut a lze tak učinit ve značkových prodejnách VEKRA, jichž je v celé republice více než 70. V každé z nich jsou k dispozici odborní konzultanti, schopni fundovaně poradit, sepsat ve spolupráci se zákazníkem potřebné formuláře a žádost o úvěr. Ta je následně obratem on-line posouzena společností ESSOX s.r.o., která s VEKRA OKNA spolupracuje. Dobu splácení, výši splátek a další parametry úvěru lze přizpůsobit aktuálním možnostem a preferencím zákazníka, za výhodných podmínek je také možné se pojistit proti neschopnosti splácet.

Při úvěru ve výši do 100 000 korun stačí předložit občanský průkaz, dále druhý doklad totožnosti (řidičský průkaz, cestovní pas apod.) a podepsat čestné prohlášení o příjmech (je součástí smlouvy), při úvěru nad 100 000 korun je třeba navíc doložit potvrzení o příjmech. Právnické osoby předkládají kopii výpisu z obchodního rejstříku a kopii posledního daňového přiznání s razítkem finančního úřadu. Samozřejmostí je rychlé on-line vyřízení žádosti o úvěr.

Pořízení oken VEKRA na splátky je možné kombinovat s žádostí o dotace v rámci programu Zelená úsporám. O konkrétních možnostech a případném postupu budou zákazníky včetně zástupců BD podrobně informovat odborní konzultanti ve značkových prodejnách VEKRA nebo na infolince 800 183 572.

 
 
Reklama