Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

PASSION4 - inovované zdvojené okno plast/hliník

INTERNORM poskytuje v jednom okně čtyřnásobnou ochranu

Nejnovější technologie, tepelně a zvukově izolační vlastnosti určují skutečnou hodnotu okna. Aktuální trend v okenní branži směřuje k velkým plochám skla, které lze bez spojů integrovat do fasády, a přitom neopomíjí ani vysoké nároky na design oken. Od března 2010 uvádí INTERNORM na trh nový okenní systém PASSION4.

INTERNORM je rakouská společnost s nejrozsáhlejšími inovacemi v okenní branži a s vedoucím postavením na evropském trhu. Nový okenní systém PASSION4 poskytuje čtyřnásobnou ochranu - vedle tepelné a zvukové izolace též zaručuje integrovanou ochranu proti slunci a poskytuje spolehlivou ochranu proti pohledům zvenčí. Rám i křídlo okna jsou v jedné rovině a poskytují tak skutečně atraktivní a moderní design, přičemž okno je ze tří stran integrovatelné do fasády. I s tímto produktem jde INTERNORM ve šlépějích energeticky účinného bydlení.

Ochrana v každém ročním období

INTERNORM je se svou rozsáhlou nabídkou zdvojených oken předvojem technologií pro nízkoenergetické a pasivní domy. Pro nízkoenergetické a pasivní domy však INTERNORM poskytuje daleko širší nabídku produktů, jež stávající nabídku dále rozšiřuje. Nový okenní systém PASSION4 se speciální zdvojenou konstrukcí, sériovým trojsklem a integrovanou protisluneční ochranou poskytuje systematickou a dokonalou ochranu před povětrnostními vlivy po celý rok. Ať je krutá zima nebo letní žár - s PASSION4 nemusíte mít obavy. Dokonale Vás před nepřízní počasí ochrání!

Sériové trojsklo v moderním designu

Jako základna pro okenní systém budoucnosti slouží PASSION plastový rám, který s exkluzivním profilem hranatého designu přitahuje pozornost a rodinný dům tak zhodnocuje - jak kvalitativně, tak opticky. Plastový profil křídla DIMENSION4 kombinovaný s inovovaným hliníkovým profilem v jedné rovině s plochou perfektně vyvažuje moderní a hranatý styl inovovaného produktu. Výsledný PASSION4 se svým trojsklem poskytuje vynikající tepelně izolační vlastnosti s hodnotou Uw = 1,1 W/m2K a zaručuje skutečně tepelně efektivní bydlení na nejvyšší úrovni.

 

Čtyřnásobný efekt

Nový systém PASSION4 ohromí nejen svou moderní, hranatou optikou, kdy rám a křídlo jsou v jedné rovině, nýbrž také dokonalou technologií, která poskytuje čtyřnásobnou ochranu. Vedle tepelné a zvukové ochrany poskytuje PASSION4 také integrovanou ochranu proti slunci a spolehlivou ochranu proti pohledům zvenčí. Tato ochrana je umístěna mezi tabulemi skla a je tak chráněna před povětrnostními vlivy a znečištěním. Zabraňuje též zbytečným tepelným mostům, které mohou vzniknout např. vestavěním žaluzií nebo rolet do zdi. Design doplňují vynikající vlastnosti, jež zamezují nepříjemným vlivům životního prostředí. Nespornou výhodou je také možnost zdvojený systém kombinovat s paletou dřevo/hliníkových zdvojených oken -EDITION4, VARION4.

   

INTERNORM - první výrobce plastových oken v Rakousku

V roce 1963 INTERNORM získal jako první podnik v Rakousku licenci na výrobu plastových oken. Od té doby společnost neustále vyvíjí nové a jedinečné produkty. Rozmanité varianty barev a tvarů plast/hliníkových zdvojených oken poskytují skutečně široký prostor pro individuální vkus, za současného požadavku co možná nejvyšší energetické účinnosti.

 

 
 
Reklama